2777
2789

خودم گیلانی ام . و شیراز دانشجو بودم .خوابگاهی بودم ، از محیط بیرون اصلا تجربه ام خوب نیس. مثلا هر بار سوار تاکسی میشدم میفهمیدن دانشجو و غریبم بقیه پولمو نمیدادن ..حتی من باهاشون بحث میکردم پولمو بدین حلال نمیکنم ولی از رو نمیرفتن . پول کمی ام نبود . مثلا اون سال کرایه ۳۰۰ تک تومن بود.من ۲۰۰۰ تومن میدادم بقیه شو نمیداد . میگفت نه کرایه همینه .امروز صبح زیاد شده ! منم بخث میکردم نمیدادن باز. یا با دوستم اژانس گرفتم . اژانس میشد ۲۰۰۰ تومن . طرف میگفت چون دو نفرین باید جدا جدا نفری ۲۰۰۰ کرایه بدین چون شما در واقع دو نفر دانشجویین. همیشه سر کرایه مشکل داشتن بامنه دانشجو . 

حتی سر خرید میوه . میفهمیدن من شیرازی نیستم و داشنجو بودنمون مشخص بود قیمت رو بالاتر میگفتن و نمیزاشتن خودم سوا کنم . یه بار یکی گفت خودش باید سوا کنه خرابارو برام گذاشت منم اعتراض کردم. پلاستیکو چپه کرد گفت برو از جای دیگه بخر

از نظر امنیت هم چون تو شهر خودمون من پیاده روی های شبانه با دوستام میرفتم و هیچ وقت چیزی ندیدم . ولی اونجا ک بودم شب رفتم بیرون یهو دو تا اقا اومدن سمت من و دوستم و دستشونو دراز کردن زدن ب بدنمون . ما هم دوییدیم و فرار کردیم . حتی دوستامم میگغتن براشون شبها این اتفاق میفته و دست درازی میکنن . یه بارم خودم با دوست پسرم ک هم کلاسیم بود بیرون بودیم جلو چشم ما یه دختره رو تو خیابون دست درازی کردن . ما هم سکته و فرار. 

از نظر لباس و پوشش هم تو شهر خودم ازادی کامله . کسی ب تیپمون کاری نداشتن ولی اونجا خانومای چادری تو خیابون سد راه میشدن و حرف بارمون میکردن . نگاه ها هم خیلی سنگین بود اگه یکم لباس جذب میپوشیدیم مثلا من بافت میپوشیدم همه نگاهها رو من میشد اذیت میشدم حتی تیکه های جنسی مینداختن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زنجان به نظرم بهترین و شریف ترین انسان هارو دارن واقعا بافرهنگ و اصیل بودن

منم زنجانیم😍خیلی ممنون از تعریفت😉

اهل اینجایی یا دانشجویی؟ 

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥