2777
2789
عنوان

واقعا به این نتیجه رسیدم که خودت باید یکی رو تور کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 39418 بازدید | 493 پست
یکی رو ازش خوشم میادتو کتابخونه دیدمش خیلی اهل مجازی نیست و دانشجو حقوقه دوستم گفته تا چیزی نگفته نگ ...

دلم میخواد باهاش اوک شم مخصوصا چون اهل مجازی نیست و کتابدارا میگن ادم خوبیه و میشناسنش ولی ...انگار اون ی چیز دیگ تو ذهنشخ

یکی رو ازش خوشم میادتو کتابخونه دیدمش خیلی اهل مجازی نیست و دانشجو حقوقه دوستم گفته تا چیزی نگفته نگ ...

دلم میخواد باهاش اوک شم مخصوصا چون اهل مجازی نیست و کتابدارا میگن ادم خوبیه و میشناسنش ولی ...انگار اون ی چیز دیگ تو ذهنشخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی ذکر بگی قران بخونی تا جذبت بشن انرژی محبتت کمه شروع کن قران بخون اون موقعه اوضاع فرق میکنه او ...

انرژی محبت چیه؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
والا من هر سال کلی عروسی دعوتم حتی عروسی های دخترای ۱۹ ۲۰ ساله با پسرای ۲۲ ۲۳ ساله میدونی مردم ما عق ...

پسر 22 و 23 ساله که به درد زندگی نمیخوره

ولی الان سایت های خبری هم مینویسن که ازدواج تو ایران کم شده و طلاق زیاد شده 

به خاطر حرف مردم ازدواج کردن خطاست همین مردم یه دختری ازدواج کنه بدبخت شه میزنن تو سرش میگن چرا زن این شدی؟ 

ازدواج با فرد خوب خوبه که فرد خوب هم خیلی کمه وگرنه مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

نههههه من بمیرمم نمیرم سمت کسب چرا امشب همه تاپیکا جوری شده که منه ۱۸ ساله دااارم از ایندم میترسم نک ...

نه عزیزم  نگران نباش منم ۱۸ ساله شدم وارد نی نی سایت شدم و بچه بودم و مجرد  یه جوی داشت همش حس میکردم شوهر گیرم نمیاد و نگران آینده بودم  دیگه به وقتش هم خودم شوهر کردم هم اکثر دوستای مجردم بدون اینکه دنبال دوست پسر و اینجور چیزا باشیم 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

دوستان واقعا یه چیزایی یه سرنوشت و وقتش ارتباط داره

خواهر من به شدت دنبال ازدواج بود از ۱۶ سالگی همینجوری خواستگار براش میومد ماهی دو سه تا، اونم خواستگارای به نسبت خوب(خوشگله و مهندسی خونده) آخرش ۲۷ سالگی تازه عقد کرد

منی که اصلا اهل ازدواج نبودم و کسی رو راه نمیدادم ۲۵ سالگی ازدواج کردم.

ولی واقعا خانواده، موقعیت اجتماعی ، موقعیت درسی و شغلی خودتون و قیافه مهمه

مهمه مادر یا پدرتون تو اجتماع باشه و خوش مشرب باشه 

به من میگفتن مهره مار داری. خیلیا از من خوششون میومد و پیش قدم میشدن ولی من جواب رد میدادم آخرش هم از طرف دوست مادرم با همسرم آشنا شدم

خواهرم هم با اون همه خواستگار آخرش با آشنای پدرم ازدواج کرد

یه چی میگم حقیقت ولی تلخ

این زمان طبق طبیعت انسان پیش نمیره

الان همه میگن باید تو سن بالاتر ازدواج کنن ،یعنی بعد از درس و فاغ التحصیلی و اینها

ولی قدیم دقیقا طبق نیازی که خداوند به انسان داده پیش میرفت(حالا من کاری به اونایی که تو سن کم کم ازدواج میکردن ندارم کلی گفتم)

بخاطر همینم گناه زیاد شده متاسفانه ...

الان کافیه یکی بگه می خوام ۱۷-۱۸سالگی ازدواج کنم

و درسمم بخونم ببین چطور همه می ریزن روش 

طوری که طرف حس گناه میکنه 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

حدودا باید 20سال داشته باشیدفعال.احساس کردم خنده های بلندی دارید روحیه ی حساسی دارید وزود ناراحت میش ...

سلام میشه لطفا بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینانه پایه دو هست بلاخره میگیره چقدر طول میکشه تا بهش بدن گواهینامه پایه دو رو ممنون میشم جواب بدین خیلی برام مهنه عزیزم

دقیقا دخترای سر زبون دار و شیطون و شوخ

من فک میکردم پسرا از اینجور دخترایی ک باهمه شوخی میکنن خوششون نیاد.. 

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾