2777
2789

ما اخرایِ برج یک مراسم نامزدیمون بود

البته ۶ ۷ سال باهم در ارتباط بودیم و از هم دیگه شناخت کامل داریم

الان هرکی منو میبینه میگه عقد کردین؟ چرا عقد نمیکنین؟

فردا ازت سرد میشه یا مثلا میگن باهم به مشکل میخورین..

دورانِ نامزدی حداقل باید چند وقت باشه؟

من به خواست خودم بخاطر ی شرایطی به نامزدم گفتم برج دوازده یا یک عقد کنیم

ولی بقیه ی جوری رفتار میکنن انگار مثلا ده ساله نامزد بودیم

شما دورانِ نامزدیتون چند وقت بود؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 10 ماه عقد بودم و بعدش عروس شدم 😌

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
برای ما متوسط یک سال هستو در خانواده و اقوامم اصلا مرسوم نیست که در دوران نامزدی عقد خونده بشه

ماهم عقد موقت نکردیم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

شما کلی تایم دوست بودید 

همون اخر امسال عقد باشه اوکیه 

من دوران نامزدی نداشتم 

بعد عقدمم یک هفته بعدش خونه خودمون بودیم دیگه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

دخترداییم کلا ۲۸ روز نانزد بود ، روز ۲۹ عقد کرد👺همشم پز میده.

ما دخترهمسایمون ی روز خاستگاریش بود روز بعد بله برون فرداش عقدش بود

دقیقا ۱ ماه بعدشم ازدواج کرد

۱۴ سالشه فقط!

ماهم عقد موقت نکردیم

عقد موقت که کلا جزو ممنوعه های شدید برای ما هست

منظورم همون عقد دائم هست که بعضی ها می خونن و بعد می گن مثلا دو سال نامزد هستیم ولی با عقد

برای ما عقد و عروسی در یک روز برگزار میشه و میرن سر خونه و زندگیشون