2777
2789
عنوان

یه مادرشوهرم میگم نوزادم نبوس

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 69 پست

حق داری عزیزم بخدا،نوزاد رو اصلا و ابدا نباید بوسید این باید فرهنگسازی بشه حتی اطرافیان نزدیک،دختر من دو سالشه دیروز یکی از آشناها بوسیدش و بهش یه خوراکی شفته داد ویروس گوارشی گرفته اسهال و استفراغ و الآن هم تب،جلوشون وایسا وگرنه خودت و بچه ت اذیت میشید

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
یا الکی بگو صورتش جوش زد دکتر گفت برای بوسه صورت بچه حساسه

یعنی دروغ بگه برای اینکه یک نفر از روی عاطفه داره بچه را می بوسه

باید مادرشوهرهایی را ببینید که عروس و بچه هاشو محل نمی دن تا بفهمید اینکه توجه به بچه داره یعنی یک حس خوب برای شما 

نه اینکه از اون یک فکر مسموم بسازیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دروغ بگه برای اینکه یک نفر از روی عاطفه داره بچه را می بوسهباید مادرشوهرهایی را ببینید که عروس ...

این مادرشوهره داره از عمد و لجبازی میبوسه و توجه میکنه.

انقد مستند درست کردن که بچه سالم به دنیا اومده ولی به حاطر بوس دیگران ویروس گرفته و فلج شده تا آخر عمر.

من خودم بچه‌ای رو که خیلی دوست داشته باشم بخوامم ببوسم از رو لباس دور صورتشو میبوسم. یه بوس ارزش بیماری تا اخر عمر رو نداره.

احمق و بیشعور ب تمام معنان

بچه منم دوماهشه یعنی دیوونه شدم‌سر این بوس کردن و وایناش..درکت میکنم احمقن نمیفهمن بابای خودم خاهرم بوسش نکردن بعد دینا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

واقعا بیشعوری چرا توهین میکنی،خول خودتی من که میشناسمت کی هستی.

چقدر عالی که من رو میشناسی، مبارکت باشه این موفقیت، برام مهم نیست چه برداشتی از پیامم کردی اما میخواستم بنویسم، چقدر خوبه، ولی اشتباه تایپی بود 

حالا خل هستی یا نیستی رو نمیدونم، ولی من میخواستم بنویسم چقدر خوبه... 

و باز هم بهت تبریک میگم که من رو شناختی، به دستاوردها و موفقیت هات اضافه کن عزیزم 🌹

چقدر عالی که من رو میشناسی، مبارکت باشه این موفقیت، برام مهم نیست چه برداشتی از پیامم کردی اما میخوا ...

اگر اینطوریه و منظورت خول نبوده باشه ببخشید ولی درک کن ان شالله بچه دار بشی درک میکنی