2777
2789
عنوان

یه مادرشوهرم میگم نوزادم نبوس

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 69 پست
اره همش نقطه ضعف پیدا میکنه تا از طریق اون اذیت کنه راستی بنظرت چند بار یبار برم خونش ک حرص بخوره ؟ ...

نهایتا ماهی یکبار در حد یک ساعت

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز کامل شما رو درک میکنم اصلا نزار کسی ببوسه میدونم سخته خواهرشوهر منم شاعل بود از فروشگاه میومد اینقدر میبوسید میبوسید حالم بد میشد یک بار گله کردم بچه حساسه چنان پدرشوهرم سر تا پامو قهوه ایی کرد که بچه مال ماست به چه حقی گفتی بچمو کشید داد به خواهر شوهرم اونم جلو من ماچ و ماچ از حرص همه موهام ریخته اعصابم داغونه.حق با شماست فصل ویروسه ولی به خدا بسپار بچتو گیر بیشعورها افتادیم.یک بارم اومد گفتم مریض میشه رفت زیر گوش شوهرم گریه که بچه رو از من میگیره باز خوبه شوهر شما گوش میده من شوهرم اومد ابرومو برد.حالا جالب اینجاست بچه خواهرشوهرم دنیا اومد نمیذاشت کسی نزدیکش بشه جیغ میزد دستاتون رو بشورید ولی هر چی سمت عروس باشه شعورشون نمیرسه

دوست عزیز کامل شما رو درک میکنم اصلا نزار کسی ببوسه میدونم سخته خواهرشوهر منم شاعل بود از فروشگاه می ...

میگفتی عه برا شماست

پس خرج و مخارج شو بده محل بخیه زایمانش رو هم نشونم بده

وای چرا اینقدر مسائل کوچیکه بزرگ میکنی .......اینقدر حرص نخور اینقدر زود میگذره یه چیز بگم بچه هیچکس ...

اخه گلم شما نمیدونی ک مادرشوهرم راه به راه اینور اونوره اصلا تو خونه پیداش نیس روزی دوسه بار مسجد و مجالس قرآن و مهمونی و دهات و گردش  و...بازار و...‌ یه جا بند نمیشه که مطمئن باشم از سلامتیش  و نبود ویروس  تو وجودش اخه تو بزرگسال بعضی از ویروس ها پنهونن

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

۳۰ عزیزم

خب پس بچه هم نیستی و عاقلی 

داری بچه شیر میدی خودتو ناراحت نکن و جوش نزن رفت و آمدو کمتر کن نه برای  بوسیدن بچه فقط برای اینکه حرص نخورید روی شیرتون تاثیر داره و با ناراحتی سر چیزای کوچیک ناراحتیتیون به بچه منتقل میشه

شب بخیر

کاربری سوم...   
میشناسم این مدل مادرشوهر ها روبچه لاغر شده فک میکنن مادر غذاش نامیده یا مریض شه میگن ولش کردینرو‌خون ...

با یه حرفش تو که نمیشناسی اینطوری حرصت گرف حالا ببین من چی میکشم دگ از دست این زن زبون نفهم بیسواد لج باز کینه ای و عقده ای

میگفتی عه برا شماستپس خرج و مخارج شو بده محل بخیه زایمانش رو هم نشونم بده

ای بابا دوست عزیز دست رو دلم نزار یک بار رفتم تا دستشویی گلاب به روتون اومدم دیدم صدا جیغ میاد نگو مادرشوهر احمقم فلاکس رو وسط پذیرایی گذاشته این همه ادم کور بچه ریخته بود رو پاش .تا اومدم گفتم وای وای بچم سوخت؟ دیدم پدرشوهرم حق به جانب گفت چته اتیششم بزنیم بچه ماست جیگرم سوخت خدا بسوزونیش به حق همین شب .نابودم کردند.در مورد جای بخیه که گیر داده بود به شوهرم زنت حق نداره سزارین کنه دکتر هم من میگم کجا بره شوهرم دعوا کرد گفت اینا خصوصیه این موارد

با یه حرفش تو که نمیشناسی اینطوری حرصت گرف حالا ببین من چی میکشم دگ از دست این زن زبون نفهم بیسواد ل ...

خدا صبرت بده واقعا درونش فقط اینه خیلی رفت و آمد رو‌کم‌کنی

ینی چی خبنده بهش عزیزم نددددده رک بگو نه نمی‌دم دوست دارم بغلم باشه به شوهرت بگو بره بهش تذکر بده چق ...

اره عزیزم متاسفانه از شانس من خیلی حرصمو درمیاره با کارهاش فکر میکنه مادر اصلی بچم خودشه نه من

ای بابا دوست عزیز دست رو دلم نزار یک بار رفتم تا دستشویی گلاب به روتون اومدم دیدم صدا جیغ میاد نگو م ...

بزن تو دهنش پیر خرفت

مرتیکه خاله زنک ب اون چه این حرفا آخه 

میگفتی بهش سر زایمان خودت برو طبیعی 

نرو‌خونشون خب توام 

بچه ماست بچه ماست بگو بیا کونشو بخور پس

دیشب بعد مادرشوهرم اومده خونمون همچین نگاه من میکرد انگار قتل کرده بودم ک شوهرم پرید بهش چته اونم خو ...

خوش بحالت خواهر کاش شوهر منم سر عقل بیاد جواب این زنه زبون نفهمو بده