البته غیر مستقیم به جاریم میگم که فصل مریضی و ویروسه تا حالا خدایی خودم یبار از ته دل صورت نوزادمو نبوسیدم مادرشوهرم اینور میره اونور میره صدتا ماچ آبدار از کل صورتش و دستاشو گلوش و پاهاش و تمام بدنش میکنه حالا اون روز به جاریم گفتم مادرشوهرم باهام لج کرد بیشتر اینکارو کرد آخرش همسرم گفت مامان بسه نکن اونم بیشتر میکرد نمیدونم زن ۶۹ ساله چرا باید آنقدر لج باز باشه؟
سعی میکنم کمتر ببینمش اگه عقده ای به شوهرم زنگ نزنه همش
زد هم به شوهرت بگو من از پس مادر تو برنمیام که عمدا اذیت میکنه بچه خودم رو جرعت ندارم بغل کنم پس بیا ببر بچه رو بده بهش بزار مادرت نگه داره کلا مبارکتون باشه من که نقش له له دارم فقط صاحب اختیار ایشونن خودتم شب بخواب کنار ننت
خب پس بچه هم نیستی و عاقلی داری بچه شیر میدی خودتو ناراحت نکن و جوش نزن رفت و آمدو کمتر کن نه برای ...
خب سنمو پرسیدین ک بگین بچه هستم یا نیستم؟ من که ادعای بچه بودن نکردم! از نفهمی یه آدم گفتم و کاملا هم حق دارم ناراحت باشم و ار آدم عاقلی جای من بود ناراحت میشد رفت آمدم کم یا زیاد هر سری کار خودشو میکنه و حرص میده دگ به اینجام رسیده ممنون شب خوش
از خدا میخوام امشب بحق تعزیه حضرت زهرا جواب پدرشوهر و خونواده شوهر تو و هم جواب مادرشوهر عفریته منو ...
الهی آمین دل شکسته خیلی بده.حالا خوبه خدا رو شکر شما شوهرتون پشت شماست من که یا شوهرمو میبردن تو اتاق ساعت ها در مورد من پرش میکردند یا تلفن میزدند مغزشو میخوردن یا جلو چشم خودم فحش و .....خدا ازشون نگذره.حلالشون نمیکنم.