2777
2789
عنوان

یه مادرشوهرم میگم نوزادم نبوس

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز کامل شما رو درک میکنم اصلا نزار کسی ببوسه میدونم سخته خواهرشوهر منم شاعل بود از فروشگاه می ...

از خدا میخوام امشب بحق تعزیه حضرت زهرا جواب پدرشوهر و خونواده شوهر تو و هم جواب مادرشوهر عفریته منو بده

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

سعی میکنم کمتر ببینمش اگه عقده ای به شوهرم زنگ نزنه همش

زد هم به شوهرت بگو من از پس مادر تو برنمیام که عمدا اذیت می‌کنه بچه خودم رو جرعت ندارم بغل کنم پس بیا ببر بچه رو بده بهش بزار مادرت نگه داره کلا مبارکتون باشه من که نقش له له دارم فقط صاحب اختیار ایشونن خودتم شب بخواب کنار ننت

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
خب پس بچه هم نیستی و عاقلی داری بچه شیر میدی خودتو ناراحت نکن و جوش نزن رفت و آمدو کمتر کن نه برای ...

خب سنمو پرسیدین ک بگین بچه هستم یا نیستم؟  من که ادعای بچه بودن نکردم! از نفهمی یه آدم گفتم و کاملا هم حق دارم ناراحت باشم و ار آدم عاقلی جای من بود ناراحت میشد  رفت آمدم کم یا زیاد هر سری کار خودشو میکنه و حرص میده  دگ به اینجام رسیده ممنون شب خوش 

خدا صبرت بده واقعا درونش فقط اینه خیلی رفت و آمد رو‌کم‌کنی

سعی میکنم خدا صبر هم بده دگ کار از کار گذشته ۸ ساله عروسشونم تو این ۸ سال فقط حرصم داده و حالا دارم فلج بل میشم از اعصاب و خود خوری

زد هم به شوهرت بگو من از پس مادر تو برنمیام که عمدا اذیت می‌کنه بچه خودم رو جرعت ندارم بغل کنم پس بی ...

دقیقا باید همین کارو کنم بگم مادرشوهر مامان بچه منه من کاره ای نیستم تو هم باباشی ببر دوتایی بزرگش کنین منم برم پی زندگیم

دقیقا باید همین کارو کنم بگم مادرشوهر مامان بچه منه من کاره ای نیستم تو هم باباشی ببر دوتایی بزرگش ک ...

والا دیگه تا کی حرص بخوری زحمتش با توعه ولی اون برا خودش می‌دونه مگه پرستار بچه ای

یکم هم بیخیال باش خیلی بها نده یک مدت بلکه از خر شیطون اومد پایین 

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
چیزی نمیشه نگران نباشخواهر شوهر من نداشت به بچه هایش نگاه کنیم وقتی نوزاد بود بس این بچه هارو پاستور ...

بچه دایی من که کوچیک بود، زن داییم میگفت نخندونین بچه رو دل درد میشه، زن داییم کلا مشکل داره البته 

والا دیگه تا کی حرص بخوری زحمتش با توعه ولی اون برا خودش می‌دونه مگه پرستار بچه اییکم هم بیخیال باش ...

خیلی سعی کردم اخلاقای بدشو ندید بگیرم ولی هر دفعه بیشترش کرد یه ادم خدا نشناس و خودخواهه

از خدا میخوام امشب بحق تعزیه حضرت زهرا جواب پدرشوهر و خونواده شوهر تو و هم جواب مادرشوهر عفریته منو ...

الهی آمین دل شکسته خیلی بده.حالا خوبه خدا رو شکر شما شوهرتون پشت شماست من که یا شوهرمو میبردن تو اتاق ساعت ها در مورد من پرش میکردند یا تلفن میزدند مغزشو میخوردن یا جلو چشم خودم فحش و .....خدا ازشون نگذره.حلالشون نمیکنم.