2777
2789
من دوس ندارم این رفتاراشو اما از طلاق ب شدت میترسم.میگم کی بعدش گیرم بیاد.ب کی اعتماد کنم.باید برم ب ...

نزارترستوبفهمه،بگو باشه جداشیم ،مهربده و 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اکثرا دوران عقد بده چون تازه متوجه تفاوت فرهنگیا میشید و از طرفی دخالت خانواده ها بیشتره چون شما دای ...

من امروز با مشاور حرف زدم ۳جلسه مشاوره گذاشته امیدوارم کمک کنه بهم.ب شما کمک کرد؟مشاور گفت همسرت خلا عاطفی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه کنین عزیزان از تجربه خودم ک الان بچم رو پام هست دارم میخوابونمش  اول زندگی هم بحث و دعوا دارن چون از دو فرهنگ متفاوتین حتی اگ فامیل باشینم بازم تفاوت این وسطه تا قلق همدیگه بدست بیارین تا به خلق خو خودشو خانوادش مسلط بشی کلی راه پیش رو دارین تو اگ شوهرت میخای خانوادشم باید بخای نقطه ضعفشون خانوادش بی احترامی ببینه  ی سردی نصبت بهت پیدا میکنه وقتی اونا بالا داشته باشی اینم  دهن اونا میبینه خانوادم خیلی تاثیر داره بعدش تا بحث دعوا شد نگید طلاق و جدا من اوایل حتی کتک خوردم فردی ب شدت شکاک ولی صبر کردم  بعد چند سال ک قلق بدست اوردم ارامش گرفتم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
عزیزم چجوری فهمیدی خیانتشو؟ آیا بهش شک کرذه بودی؟ به کدوم رفتاراش؟

اخلاقش عالی بود باهام از همه نظر یکم عصابنی‌هست ولی درکل خوب بود حتی بند‌کفشام و‌بعضی اوقات میبست از چتاش دیدم این خانم از مجردی باهاش بوده زمانی هم که عقد کرده بازم بوده انکار این زن فقط برای تیغ زنی باهاش بوده زنه دوستش 

اصـــــــــــــــــــــــــــلا ببین افتـــــــــــــــــضاح بود

چون مامان سرشو از دخالت تو زندگی منو شوهرم برنمیداشت. کاری کرد که دلم زده شد از رفتارای مادرم. حالا راحت و مستقلیم

خیر. جزو بدترین های عمرم بوده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

همه چی بستگی به مرد داره ما خیلی باهم دعوا میکردیم روزای خوبم داشتیم ولی همسرمم گذشت میکرد منم کوتاه میومدم تو یکی از دعوا ها که پای خانواده اومد وسط فهمیدم تنها کسی که منو دوست داره فقط همسرمه ... سعی کن خودت با ارامش باهاش حرف بزنی

من امروز با مشاور حرف زدم ۳جلسه مشاوره گذاشته امیدوارم کمک کنه بهم.ب شما کمک کرد؟مشاور گفت همسرت خلا ...

من چنتااا مشاور رفتم بعد عروسی اختلافمون بیشتر هم شد، اما خب خداروشکر بلاخره تونستم متوجه بشم ریشه اش چی بوده و دارم از ریشه درمان میکنم الان خیلیی کمتر شده، من شوهرم بهانخ زیاد میگرفت و سرچیزای الکی قهر میگردیم، بعدا فهمیدم از یه جای دیگه دلش پر بوده اما اصل مطلبو به من نمیگفت و قهرامون سر مسایل الکی اتفاق میوفتاد ، پیش یه مشاور خوب برو که روابط زوجین و بلد باشه، خیلی از اختلافا به خاطر تفاوت زن و مرد هست ، یاید جفتتون متوجه تفاوتها بشید تا بتونید باهم کنار بیاید و زندگیتونو بسازید

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

چند وقته قهرید؟

۳ ۴روز ک قهر کرده رفته،بمن پیام داد گفت برو کارای طلاقتو بکم منم پولمو جمع میکنم مهریتو میدم توام بجای جشن عروسیت جشن طلاقتو بگیری.بعدم پیام داد ب مامانم گفت امیدوارم داماد بعدیت ایده آلت باشه

اووووو پدرمو درووردن راستش میخواستم جدا بشم خانوادم پشتمو خالی کردن 😔😔بدترین دوران بود حتی یاد آوریش برام عذاب آوره 🥺🥺

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نزارترستوبفهمه،بگو باشه جداشیم ،مهربده و

من اولین بار ک گفته بود ترسیدم.این دومین بار تکرار کرد اما این دفعه ضعف نشون ندادم گفتم برو با کله نیام دادگاه،هرکس نیومد!