عزیزم میدونم حتما الان ناراحتی … کلا ازدواجای ایرانی انگار ازدواج با یه فامیله و این سختش میکنه…من ت ...
آفرررین👏 این روش من هست تو زندگی و خیییلی راضی ام
وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.
وااااای دقیقا مثل من. منم تو عقدم. پدرم به پدرش گقت پس میخواید چیکار کنید برا بچه ها. شوهر ما هم به ...
میخوای چیکار کنی الان؟دوسش نداری تو؟من متاسفانه دوسش دارم.ولی از این رفتاراشم خسته شدم.و متاسفانه خانوادم بد گارد گرفتن نسبت بهش.در صورتی که شوهرای خواهرامم کم مشکل نداشتن
میخوای چیکار کنی الان؟دوسش نداری تو؟من متاسفانه دوسش دارم.ولی از این رفتاراشم خسته شدم.و متاسفانه خا ...
چرا دوسش دارم. ولی با وجودی که میگه دوستم داره ولی یک ماهه ی بار هم بم پیام نداده. خانواده منم خیلی بدشون اومده. از چشم همه انداخت خودشا... الهی دست گیر اون مادرش بشه که باعث و بانیه اختلاف شد. الهی خوش نبینه. الهی دستگیر خواهرش که هی دو به هم زنی کرد. نمیدونم به خدا. اصلا ی قدم برا درست شدن بر نمی داره. شاید اخر هفته برم جهاز مو از خونشون بیارم.
خیلی خوب بود تو عقد یقین پیدا کردم همسرم بهترین همسر دنیاس چون به بار خواهر شوهرم یه دخالتی کرد باهاش دعوا کرد چرا اینطور گفتی مثل کوه پشتم بود و هست دیگه خواهر شوهرم و خانوادش حد خودشونو دونستم دیگه اون یه بار اولین و آخرین دخالتشون شد تمام تو هیچی مون دخالت نمیکنن چون همسرم نمیذاره همیشه میگه الویت زندگیم فقط تویی نه بقیه تو عملم ثابت کرده میگه خواهر برادرم مادر پدرم شوهرها وزن خودشونو دارن من فقط تورو
اکثرا دوران عقد بده چون تازه متوجه تفاوت فرهنگیا میشید و از طرفی دخالت خانواده ها بیشتره چون شما دایم خونه یکی از والدین هستید و متوجه اختلافاتتون میشن دوتا جوون که تازه دارن یاد میگیرن زندگی مشترک بسازن و تفاوت فرهنگی به شدتتت خودشو نشون میده، اگه اختلافتون جدی نیست و همدیگرو دوست دارید زندگیتو بساز، خودم بارهااا به طلاق فکرکزدم، برید مشاوره سعی کن بفهمی ریشه اختلاف کجاست
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
سنتی. تو محل کارم منو دیدعلاقمند شد و خواستگاری کرد. نه نمیاد حرف بزنیم. از صحبت فراریه
😔چرا اینجورین مردا.شوهر من ۱۰بار اومد خونمون ۹یارشو قهر کرد رفت.یا از من ناراحت شد یا خانوادم.مشاور بمن گفت اون خلا عاطفی داره هرچی از مادرش نگرفته میخواد از تو بگیره.😔گفت درمان نشه تا همیشه تو باید نقش ی قربانی رو بازی کنی