2777
2789

۲۰ روز عقد بودم... ی هفته‌ش تو خونه ای ک اجاره کرده بودیم پیش شوهرم بودم(پریود بودم)،ب محض خوب شدن رفتم خونه بابام😁

کلا نامزدی و عقدمون زیاد طول نکشید ولی ۷ سال طول کشید تا بهم رسیدیم.....

۵ سالش فقط منتظر جواب مثبت آقا بودم

عقد طولانی اصلا خوب نیست 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میومد خونمون اصلن یه قیافه ای می گرفت.میرفتیم خونشون همش کنار مادرش بود.حتی بیرون نمیرفتیم ننه اش ناراحت نشه‌.مسافرت که هیچی خرید که اصلن..خیلی بد باهام برخورد می کرد.می گفت داداشت چرا اینو گفت مامانت چرا اونو گفت بابات چرا فامیلم روصدا میزنه.کلن درگیر بودیم.

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

الان باهاش زندگی خوبی داری؟

اره خداروشکر... یکبار تو عقد خواستم جدا بشم. 6 ماه تو دادگاه ها آواره بودم... اما الان میگم خداروشکر که جدا نشدیم

شوهرم بهترین مردیه که میتونست بیاد تو زندگیم

فقط چون تو عقد همدیگه رو زیاد نمیشناختیم دعوا و بحث و دلخوری زیاد پیش اومد