2777
2789
۳ ۴روز ک قهر کرده رفته،بمن پیام داد گفت برو کارای طلاقتو بکم منم پولمو جمع میکنم مهریتو میدم توام بج ...

این طلاقت نمیده. دوستت داره افتاده تو اجبازی و بچه بازی. بابا شوهر من ی ماهه منو ندیده. پیام بم نداده. حتی بلاکمم کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه کنین عزیزان از تجربه خودم ک الان بچم رو پام هست دارم میخوابونمش اول زندگی هم بحث و دعوا دارن چ ...

الان شوهرت شکاک نیست نمیزنتت؟ایا در آرامشی یا همش باید نازشو بکشی و طبق میلش باشی وگرنه باز قاطی میکنه

همه چی بستگی به مرد داره ما خیلی باهم دعوا میکردیم روزای خوبم داشتیم ولی همسرمم گذشت میکرد منم کوتاه ...

اره متاسفانه من نکشیدم وسط خانوادمو مامانم خودشو سر بحثو باز کرد

من چنتااا مشاور رفتم بعد عروسی اختلافمون بیشتر هم شد، اما خب خداروشکر بلاخره تونستم متوجه بشم ریشه ا ...

اره دقیقا.در کل هرچی فکر میکنم بحثای ما سر خانوادها بود متاسفانه

نگاه کنین عزیزان از تجربه خودم ک الان بچم رو پام هست دارم میخوابونمش اول زندگی هم بحث و دعوا دارن چ ...

نامزد من عصبانی بود ولی اخلاقش خوب بود هیچوقت نزاشت خونوادش دخالت کنن عمیشه طرف من بود حتی بخاطر اینکه روسری نمیزاشنم مامانش و ضایع کرد جون‌میگفت بزار ولی خیانت دیدم ازش خیلی دلم شکسته ازش با اینکه دست کذاشت رو‌قران توبه کرد شرایط جدا شدنم ندارم

الان شوهرت شکاک نیست نمیزنتت؟ایا در آرامشی یا همش باید نازشو بکشی و طبق میلش باشی وگرنه باز قاطی میک ...

ن دیگ‌ با خلق خو هم بیشتر اشنا شدیم  اخه من سر میاوردم دهن ب دهنش میکردم قاطی میکرد الان یچی بگه بگم باشه بعدش اروم شد حرفم گوش میدع کلا کل نندازم بحثی پیش نمیاد یکم غرغر میکنه اروم میشه 

شکاکیت ک چون محیطمون و خانوادش هستن درست شد نصبت ب اول خیلی خیلی بهتر شد ولی اینکه بخوام تنها برم شهر جایی دوست نداره مگر خیلی ضروری شه

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
نامزد من عصبانی بود ولی اخلاقش خوب بود هیچوقت نزاشت خونوادش دخالت کنن عمیشه طرف من بود حتی بخاطر این ...

دیگ اوایل این چیزا هست تا بهم عادت کنید  باز از من همیشه همیشه طرف خانوادش گرفته بود اول همه  خیلی اوایل سختم بود همش گریه بخاطر کارایی ک میکرد باهام حالادهمه میگفتن بهم لوس در حالی هر کسی جام بود طلاق میگرفت حتی با دوستام درد دل میکردم از کاراش میگفتن سریع طلاق فکر کن چقدر تحمل داشتم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
منم جوابشو دادم.قشنگ از خجالتش دراومدم.اخر سرم هی گفت مامانت فلان حرفو زد گفتم پیامی ازت نبینم.درخوا ...

عزیزم الان چن سالته 

ک ده سال هم دوست بودین ؟  

حیف عمرت نبوده

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

خوب بود اما خانواده همسر اذیتم می‌کردند .ذات ندارن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اره دقیقا.در کل هرچی فکر میکنم بحثای ما سر خانوادها بود متاسفانه

😢عقد بدیش همینه، متاسفانه نمیتونید دور از خانواده ها باشید ایشالا بعد عروسی بهتر میشه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️