2777
2789
ده ماهه عقدم ی روز خوش ندیدم فقط گریه کردم تازه خیانت هم دیذم ازش همش قهر و اشتی ابانم دوروز قهریم ه ...

عزیزم چجوری فهمیدی خیانتشو؟ آیا بهش شک کرذه بودی؟ به کدوم رفتاراش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا قصد زندگی کردن داری باید تحمل کنی دوران عقد و دو سه سال اول زندگی افتضاحه بعدش کم کم هم تو ...

راس میگی؟ 

وای من ۱.۵ عقد بودم چقدر بحث داشتیم و ۳ دفعه پای خانواده خووم اومد وسط 

الانم ۲ سال عروسی کردیم خب بیشتر همو میشناسیم و اینا ولی بازم بحث بینمون هست.

یعنی درست میشه زندگیم؟

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 
نه اصلا،مادر شوهرم هزاربار اشکمو درآورد حلالش نمیکنم هیچوقت

چقدر مشابه همه وضعیت زنا

ینی یه نفر از خانواده شوهر خیر ندیده

من از همون نامزدی از دست خانوادش عذاب کشیدم تا الان

مادرش بارها آتیش انداخته تو رابطم و زندگیم

حتی تا دستشویی رفتنمم دخالت میکنه

بخدا کارم به دکتر و قرص کشیدش آخر

و با خودم گفتم دیگه اخرین باره تحمل میکنم

ادامه بدن میزارم میرم خودمو نجات میدم

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.
اسی ی نگا ی تاپیکات انداختم از هر دری حرف زدی!اول اینکه بگو وامتو گرفتی یان ؟ جهیزیتون چطور هشت تکمی ...

مرسی از توضیحلت کاملت عزیزم

من فعلا خونه ندارم

وامم درنیومد

پول عروسی هم جوره اما الان بینمون بهم خورده

هیچ دوره نامزدی و عقدی خوب نیست یادت باشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

عزیزم میدونم حتما الان ناراحتی … کلا ازدواجای ایرانی انگار ازدواج با یه فامیله و این سختش میکنه…من ت ...

🥲حرفات خیلی درسته و این اشتباهاتو من داشتم .درکل الان با ی مشاوردم صحبت کردم گفت همسرت مشکل عاطفی شدید داره و باید درمان شه وگرنه تا ابد تو قربانی اون میشی.حالا ببینم چی میشه.دعا کن هرچی پیش میاد ب صلاحم باشه و حال دلم خوب ش

مادر شوهر من بعد یک سال که از ازدواجمون گذشت یادش اومد من تو دوران عقد تو خونشون بهش کمک نمیکردم😂بعد گفت از خونمون پاشید (پدر شوهرم یکی از خونه هاشو داده بود ما بشینیم) 

یعنی در این حد سیاه دل 

جالبه بدونید موقع خواستگاری گفتن پسرمون خونه داره!!!! 

بماند که.الان به روز سیاه دچار شدن و بلاهای زیادی سرشون اومد که هیچ پولی نمیتونه مشکلشونو حل کنه(پدرشوهرم خییلی پولداره) 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.