2777
2789
ازهم طلاق گرفتیم هردومون ازدواج کردیم مجددهردو دوباره داریم جدامیشیم اون نمیدونم به چه علت منم توتاپ ...

از ازدواج اولتون چرا طلاق گرفتین

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چون اولش نمیخواستم اصلا از مردا بی زار شده بودم بعدشم که به مرور کنار اومدم خواستگار مناسب نداشتم

منم الان مثل توام

نمیتونم اصلا ارتباط بگیرم

راستی چندسالته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازدواج کردم عشق سابقم هنوز مجرده خب فک کنم ازدواج کنه داغون بشم حس بدیه

منم اینجوری شدم اون بعد من ازدواج کرد خیلی حس بدی بود پسرم تو بغلم داش شیر میخورد من گریه میکردم شوهرم خواب بود میترسیدم متوجه گریم شه حس خفگی شدید داشتم.اما حقیقتا الان نمیفهمم حال اونموقعم رو اصلا احساسی که قبلا بهش داشتم برام عجیبه.الان حس میکنم چطور ممکنه عاشق کسی جز شوهرم شده باشم حسم به اون آدم عشقو عمیق نبوده نمیدونم چطور برسونم منظورمو

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

حسی نداشتم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اره اینم یه برد محسوب میشه شاید‌..یا حواس پرتیمن بارداری دومم بودمزن سابق شوهرم بهش پیام داد من هرشب ...

قربونت برم عزیزم انشالله 

اگر اینقدر همو دوس داشتن چرا جدا شدن؟

و واکنش همسرتون چی بود به پیامش 

چه فاصله سنی زیادی دارنتونستی فراموشش کنی؟

ی زمانی براش میمردم با مخالفت همه باهاش ازدواج کردم حتی داشتم خانوادمو پس میزدم که گذاشتن ازدواج کنیم ولی الان میفهمم اشتباه کردم ارزششو نداشت ی آدم آشغال خیانت کار بوده و هنوزم هست 

متنفرم ازش ولی برای احساس عشق شدیدی که بهش داشتم دلم تنگ میشه نه خودش. آره بیشتر فراموش شده جوری منو شکست که در سن کم نابود شدم و دیگه بعد اون نخندیدم 

ی زمانی براش میمردم با مخالفت همه باهاش ازدواج کردم حتی داشتم خانوادمو پس میزدم که گذاشتن ازدواج کنی ...

متاسفم💔🫠

راستش منم نابود شدم و واقعا دیگه حال دلم خوب نشد

میدونی زندگی میکنم اما با درد