2777
2789
عنوان

چطوری خودمو درمان کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 39 پست
منم معده م داغونه زیربارم نمیرم ک بگم آرع مریضم

من با کوچکترین علائم میگم اره مریضم.

خیلی وفتام هیچیم نیست زود خوب میشم ولی میگم نه حتما فلان بیماری و فلان مشکلو دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن از هرچی میترسی و فکر میکنی از پسش بر نمیای برو تو دلش،شمام نباید از موقعیت ها سخت فرار کنی باید باهشون مواجه شی تا کم کم ترست و استرست بریزه و بتونی مدیریت کنی شرایط رو، در ضمن حتما مزاجتو بشناس و سعی کن درمانش کنی از طریق تغذیه مناسب،ارتباط با خدا و معنویات هم ارامش میده و استرسو دور میکنه

همین اسفند که دود میکنن؟ تغذیم اوکیه.

آره همین اسفند

تغذیه که خودت داری با اصلاح مزاج فرق داره فقط اسفند نیست مثلا ممکنه لازم باشه تا مدتها گوشت کبابی بخوری و یه سری سردیجات رو حذف یا کم کنی و فست فود رو حذغف کنی و.. 

ولی در کل تغذیه عامل مهمیه 

زمانهایی که نماز میخونم و با خدا حرف میزنم خیلی آروم میشم

عزیزم توبه این پی بردی،دخترگلم پس سعی کن شده روزی دوصفحه معنی قرآن روبخونی،خداتوروهدایت میکنه انشالله گلم،خداقرآن رووسیله راه وهدایت گذاشته،تویادمیگیری ک ترست روچطورازش دورمیشی

میگن از هرچی میترسی و فکر میکنی از پسش بر نمیای برو تو دلش،شمام نباید از موقعیت ها سخت فرار کنی باید ...

هزار بار رفتم تو دلش باز روز از نو روزی از نو. 

مثلا میگفتم کنفرانس بده ترست میریزه اخر نریخت 

تازه اخرای مدرسه دیگه امتحان دادن برام عادی شده بود استرس نمیگرفتم الان اومدم دانشگاه محیط جدید باز استرس میگیرم. 

دلم میخواست یه آدم ریلکس و بیخیال بودم. 

ولی انقدر بابام تو بچگی مارو نسبت به همچی ترسوند و دعوا کرد من و داداشم هردو استرسی شدیم اون داداشم بنده خدا تنگی نفس هم گرفته

عزیزم توبه این پی بردی،دخترگلم پس سعی کن شده روزی دوصفحه معنی قرآن روبخونی،خداتوروهدایت میکنه انشالل ...

اون آیه که میگه با یاد خدا دلها آرام میگیرد خیلی قشنگه 

دکتر سنتی برو و دقیق عمل کن واقعا تاثیر داره خصوصا رو فکار منفی و ترس

باید برم راست میگی 

دکترای مغر و اعصاب اینا دیگه تاثیری روم ندارن فقط پروپرانول اینا میدن تپش قلبم بیاد پایین 

هزار بار رفتم تو دلش باز روز از نو روزی از نو. مثلا میگفتم کنفرانس بده ترست میریزه اخر نریخت تازه اخ ...

خب محیط جدید استرس داره یکم طبیعیه به مرور عادت میکنی

یکم خرما و ارده شیره وعسل و اینا زیادبخور اینا بدنو گرم و پرانرژی میکنه