2777
2789
عنوان

خانومایی متاهل یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 99 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتا بچه کوچیک اذیت کارو چی؟و در حدی خسته باشی که نتونی حتی بشینی

بچه هم می‌سپارم ۲ ساعت دست مادر شوهر پدر شوهر...

والا چی بگم ما نشده تا حالا بگیم نیاین به فک و فامیل و ...

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

بعضی روزا کل خونه خونه تکونی کردم خودت میدونی خونه تکونی یعنی چی چون من خیلی حساس هفته یه بار کلی بش ...

آخه زوری نیست توان باید باشه

من ندارم با دوتا بچه ۵ ماهه گریه ای

رفتم تو اتاق به بچم خوابیدم بیرونم در نیومدم تا رفتن نشون دادم بهش که من رو حرفم هستم

شر نشد ؟

شوهر من خیلی لحبازه جرعت ندارم همچین واکنشی نشون بدم 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

رفتم تو اتاق به بچم خوابیدم بیرونم در نیومدم تا رفتن نشون دادم بهش که من رو حرفم هستم

نمیدونم گلم حرکتت بی ادبانه و بچگانه بوده.. هرچی هم بشه باید ظاهرتو پیش خانواده شوهرت حفظ کنی 

کسی لایکم نکنه

بعضی روزا کل خونه خونه تکونی کردم خودت میدونی خونه تکونی یعنی چی چون من خیلی حساس هفته یه بار کلی بش ...

دقیقا

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

شر نشد ؟شوهر من خیلی لحبازه جرعت ندارم همچین واکنشی نشون بدم

خودش گفت خسته ای برو بخواب

منم رفتم خوابیدم 

تا اون باشه بدون مشورت من قایمکی نره اون اتاق قرار بذاره 

نمیدونم گلم حرکتت بی ادبانه و بچگانه بوده.. هرچی هم بشه باید ظاهرتو پیش خانواده شوهرت حفظ کنی

سیاست نداره اصلا

شام نمیومدن مادرشوهرم با دخترای مجردش

خیلی کارت زشت بود پس 

همچین چیزی برای منم پیش اومد 

از ۵ صبح بیرون تا ۷ شب همش تو بدو بدو 

با بچه کوچیک 

شب زنگ زدن که میان شب نشینی

چایی و میوه آماده کردم یه ساعت بودن رفتن 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

آخه مشکل من اینه شوهرم ازونا میترسه 

اونام فکرکردن هر ساعتی دلشون بخواد میتونن تشریف بیارن با بچه ها بازی کنن 

خب کارت سبک بوده سختیش اون شام میومدن هم میگفتم بهشون که امروز شرایط مهمون نداشتم

بعدا گله کردن میگم من به رضا گفتم هم من خستم هم بچه ها کلافن بگو فردا بیاد نمیدونم چرا نگفت