2777
2789
عنوان

شما جای من بودین حسودی نمکردین

105 بازدید | 10 پست

خواهرم ۳سال ازم کوچیکتره از بچگی برا بابام خیلی عزیز بود اگه برا ما سالی دو سه بار لباس میگرفت واسه اونه شش بار میگرفت هیکلش از بقیمون بهتره موهاش همینطور قیافش همینطور و ی خانواده شوهری ک خیلی براش ارزش قائلند ی خانواده فوق العاده پولدار و ی شوهر زرنگ و پولدار و همه چی بلد و همه چی تموم

حالا من انقدر گرفتاری و مشکل ک مدام قبطشو میخورم 

تو هر خونه ای یه یوزارسیف هست 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ولی حسود هرگز نیاسود نه میتونی بری به گذشته نه زندگی اونو تغییر بدی پس به رشد و پیشرفت زندگی ...

هیچ کسی نمیتونه ب اون برسه من نمیگم چرا اون داره میگم کاش ما و بقیه هم داشتیم

منم مامانم و بابام خیلی داداشمو دوست دارن مامانم جلوی من میگه دردت به قلبم همه کسم ولی به من که دخترمو بیشتر احتیاج به محبت داشتم هیچوقت نگفت 😄24میشه یک ماه که هیچکدوم از خانوادم حالمو نپرسیدن فقط روز 13ام که تولدم بود مادرم زنگ زده به شوهرم گفته بگو تولدت مبارک نباشه 💔 ولی من میبخشمشون 😞به هرحال خانوادمن

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

چرا آخه چیکار کرده بودی مگهالهی مبارک باشه این ورق از زندگیت

هیچی فقط داییم تو مغازه با شوهرم شریک بود فهمیدیم دزدی میکنه ازحقمون دفاع کردیم و من به داییم حرف زدم مامانم میگه بی ادبی چون همه کسش اون داییمه قید منو زده🥺

با شماره مادربزرگم اومدم نی نی سایت لطفا برا شادی روحش صلوات بفرستین🖤 ممنون میشم 🫂

چقدر قشنگ گفتی

دیگه از پیامبر بالاتر هست؟۱۱ تا رو هیچ وقت ندید 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔