2777
2789
عنوان

خانومایی متاهل یه سوال

1477 بازدید | 99 پست

اگه دوتا بچه کوچیک داشته باشین و یه روز خییییلی پرکار داشته باشین خانواده شوهرتون به شوهرتون زنگ بزنن بگن ما میایم اینم بدون مشورت بگه بیاید بعد بیاد به شما بگه شمام بگید من امروز خستم زنگ بزن فردا بیاد اونم قبول نکنه و بگه با تو کاری ندارن تو فقط بشین عکس العملتون چیه؟

واقعا روتون میشه بگین نیاین؟😐

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی گلم میگم بره خرید کنه شامو از بیرون بگیره تو هم ی جارو بکش بشین.. به دعوا و سردردش نمیارزه

رفتم تو اتاق به بچم خوابیدم بیرونم در نیومدم تا رفتن 

نشون دادم بهش که من رو حرفم هستم

اشکالی داره کسی که بچه کوچیک داره رو درک کنی؟

خب نمیان که یه عمر بمونن ...

شوهرت بره چیز میز بخره از بیرون اونام میان ۲ ساعت میشینن با کمک شوهرت پذیرایی کن برن به خوشی و خرمی 

ازم پرسید: راز موفقیتت چیه؟  گفتم: بحث نکردن با افراد نادان  گفت:چجوری؟مگه میشه؟ گفتم:آره میشه  گفت:نمیشه  گفتم:اوکی حق با شماست نمیشه ...🤭😉

خب نمیان که یه عمر بمونن ...شوهرت بره چیز میز بخره از بیرون اونام میان ۲ ساعت میشینن با کمک شوهرت پذ ...

دوتا بچه کوچیک اذیت کارو چی؟

و در حدی خسته باشی که نتونی حتی بشینی

بعضی روزا کل خونه خونه تکونی کردم خودت میدونی خونه تکونی یعنی چی چون من خیلی حساس هفته یه بار کلی بشور بساب دارم دو تا بچه کوچیک ام دارم خانواده شوهرم یهویی آمد یه بار ن بارها از شهر دیگه آمدن ولی کاملا پذیرایی کردم حتی ظرفارم خودم شستم و تمیز کارای بعد پذیرایی خودم کردم سخت نگیر من کلا رو مهمان حساس دوس ندارم اخمو باشم دوس دارم ب مهمان خوش بگذره اونام من رفتم خونشون البته قبلش خبر دادیم واقعا سنگ تموم گزاشتن