2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 71 پست

بنویس بگذار روی دیوار مسابقه بگذار بابایی د را پیدا کن ب را پیدا کن ، یاد می گیره ، نمک یا ماسه بردار بگو روش بنویسه 

تبلت جادویی براش بگیر روش بنویسه 

توی کتاب داستان بگو پیدا کنه ، تنوع باعث میشه تمرکز بچه بره بالا، اگه بتونی سرش داد نزنی عالی میشه 

هر چند دقیقه مشق هم یه بازی حرکتی مثل قائم موشک یا گرگم به هوا بازی کن ، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم کلاس اوله امروز د رو خوندن. ببین من فهمیدم هر وقت با داد و بیداد و عصبانیت باهاش کار کردم بچه قفل میکنه. داد نزن سرش. رو تخته وایت برد بنویس با بازی.  تو یادگیری چیزای دیگه مشکلی نداره که؟ پیش دبستانی چطور بود

کلاس اول تا آخر آذر همینه...خوب راست میگه دیگه حرف د بگو همون که دهنش بازه‌‌‌..

آره اما میگم این د بازم میگه دهن ماهی اسمشو یادش میره

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

نه پیش نرفته عزیزم طبق حروف الفبا پیش نمی‌رن این بعد از آ و ب حالا هم د

چرا پیش نرفت؟ پسر من کل الفبا و حتی خواندن کلمات اسون رو تو پیش یاد گرفت. بعدم حرص نخور.‌همه بچه ها تا بهمن گیج میزنن. بعدش راه میفتن

عزیزم من خودم داداش کلاس سومی دارم 

کلا طبیعیه هست 

نگران نباشید، زیاد دعواش نکنید و از درس زده نکنید

اصلا حروف الفبا یک جیزی هست که باید طی زمان وارد ذهن بچه بشه، نه یک شبه یا یک هفته

صبور باشید، درکش کنید سعی مثلا هر روز درکنار تکلیف مدرسه، یک خطططط سر مشق بگیر و بچه بنویسه،

یا مثلا تو گوگل انیمشینی دانلود کن که داره اینارو یاد میده

چون ما خودمونم😂😂هنوز مکشل دارم

در کل نگران نباشید، بچه ها تازه کلاس دوم اونم اواسط میتونن بخونن ،یعنی انتظار نداتشه باشید یک شبه بچتون سعدی بشه. 

صبورر باش مادر جان

منم پسرم کلاس اوله امروز د رو خوندن. ببین من فهمیدم هر وقت با داد و بیداد و عصبانیت باهاش کار کردم ب ...

پیش نرفته قبلیا بهتر بود اما رو د قفله اتفاقا میگم یاد نمیگیره جیغ میزنم نمیتونم خودمو کنترل کنم یدونه ام دو ساله دارم اونم از یه طرف دیوونم کرده اوفففف 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

نه پیش نرفته عزیزم طبق حروف الفبا پیش نمی‌رن این بعد از آ و ب حالا هم د

آره طبق الفا پیش نمیرن،دختر منم اول آ و ب الانم اَ... زیاد خودتو اذیت نکن کم کم با تکرار و تمرین واسش جا میوفته،طبیعیه ،البته این که پیش هم نرفته خیلی تاثیر داره