2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 71 پست
ببریدش پیش درمانگر ممکنه مشکل توجه تمرکز یا حافظه شنیداریش پایین،،،بچه گناه داره☹️ولی حال شما رو هم ...

عدم توجه و تمرکز اظطراب بیش فعالی اینارو داره متاسفانه 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

مامانش با این سن هنوز نمیدونه اضطراب چطوری نوشته میشه از بچه کله کی میکنه😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانش با این سن هنوز نمیدونه اضطراب چطوری نوشته میشه از بچه کله کی میکنه😂

گله گی لعنت به این کیبورد ک هرچی دوست داره تایپ می‌کنه😂

آره راست میگی الان که دیگ خوابوندمش فردا اینو باهاش کار میکنم شاید با کلیپ های توی گوگل که کارتونی ه ...

آره اونا معلمن قشنگ با نمایش و تصویر سازی و مهربونی یاد میدن تکنیکشو بلدن

شما تکنیک رو بلد نیستی بدتر اعصاب خودت و روحیه بچه رو خراب می کنی.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم منم کلاس اولی دارم فقط تشویق کن . بگو زرنگ ترین بچه ی دنیایی . خودتم ریلکس تر باش بالاخره یاد میگیره ‌. بزار از کلاس اول خاطرات خوبی داشته باشه . اتاق چهار تا دیوار داره . کارت حروف رو درست من .رو یکی بچسبون د . رو یکی آ رو یکی حرف ب رو یکی أ . بعد خودت بشین وسط بعد هر کدومی که صدا زدی بچه باید بدوع و دست بزنه به کارت

آره اونا معلمن قشنگ با نمایش و تصویر سازی و مهربونی یاد میدن تکنیکشو بلدنشما تکنیک رو بلد نیستی بدتر ...

بمیرم برای بچم چقدر تحقیرش کردم لعنت به من😭

عزیزم منم کلاس اولی دارم فقط تشویق کن . بگو زرنگ ترین بچه ی دنیایی . خودتم ریلکس تر باش بالاخره یاد ...

آره باید برم حروف الفبا و بگیرم یچسیونم رو درو دیوار همش جلوی چشمش باشه

بمیرم برای بچم چقدر تحقیرش کردم لعنت به من😭

حالا دیگه تو دور عذاب وجدان نیفت، 

چون یه چرخه باطله که باز حالت بدتر میشه و رو رفتارت با بچه اثر  منفی میذاره

ولی من طبق تجربه خودم از سالهای کرونای لعنتی که آموزش کلا غیرحضوری بود میگم

رابطه مادر فرزندیتون رو که خیلی ارزشمنده فدای درس نکن

ما اون زمان خیلی تحت فشار بودیم اعصاب خودمون که به فنا رفت رابطه مونم با بچه داغون شد معلوم نبود مادریم معلمیم کی هستیم.

شما دیگه این کارو نکن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خب علتش همینه عزیزم،من پسرم کلاس اول متوجه شدم اختلال یادگیری داره بردمش پیش کاردرمانگر و الان خیلییی پیشرفت های چشمگیری داشته و عالیه