2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پیش نرفت؟ پسر من کل الفبا و حتی خواندن کلمات اسون رو تو پیش یاد گرفت. بعدم حرص نخور.‌همه بچه ها ...

من نتونستم بزارمش اضطراب جدایی داشتم

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

درکت میکنم . سر صدا کشی پیر شدم . اگه میتونی براش معلم بگیر خودتو درگیر نکن

میگم یخوردع پیش بره بعد معلم خصوصی بگیرم الان خیلی زوده 

من ۵سالگی دخترم یه تابلو حروف خریدم با شکل های جالب، مثل حیوون ....... همش نگاه میکرد براش جالب بود کم کم یاد گرفت همون حروف با مثال رو..... 

بنظرم طبیعیه کم کم راه میفته. براش تازگی داره چون قبلش نه خونده نه دیده....

مدرسه پسر یکی از دوستام س هم یاد گرفتن. مادام با اسب با سبد آمد. امروز درسشون بود😁

وایی چخبره اینقدر فشرده!خب بچه حق داره هنگ کنه!طبق چارت آموزش پرورش از هفته اول آبان هر هفته دو نشانه باید تدریس بشه!یعنی تا الان باید ۳ تا نشانه یاد گرفته باشن ،آخر هفته هم یکی دیگه.

آره اما میگم این د بازم میگه دهن ماهی اسمشو یادش میره

کتاب دیکته شب کلاس اولی رو حتما تهیه کن براش..نگران نباش ماهم این مراحل رو رفتیم..خیلی سخته کلاس اول..بخصوص حرف ای و ِ ربط یا مثلا کلمه های خانه ی و یا خانه ای...بعد هم که حروف شبیه هم...مراحل سخت ترش مونده آروم باشی بهتره...باید از روش های مختلف استفاده کنی...مثلا بیرون رفتین پشت پلاک های ماشین ها حروف نوشته شده رو بهش نشون بده بخونه

...
منم پسرم کلاس اوله امروز د رو خوندن. ببین من فهمیدم هر وقت با داد و بیداد و عصبانیت باهاش کار کردم ب ...

منم سرم بچم داد زدنی  بدتر میشه انگار هنگ میکنه و اونی هم که بلد هست رو هم فراموش میکنه

بنویس بگذار روی دیوار مسابقه بگذار بابایی د را پیدا کن ب را پیدا کن ، یاد می گیره ، نمک یا ماسه بردا ...

آره راست میگی باید تو آموزش تنوع بدم ممنون ازت که یادآوری کردی