2777
2789

من دست پختم خیلی عالیه ولی یه سوتی خیلی بد دادم اونم چون زیادی سهل گرفته بودم خوراک لوبیارو بجای لوبیا چیتی با لوبیا قرمز درست کرده بودم بعد هی میگفتم اینا چرا باد نمیکنن سیب زمینیم نزده بودم . یادم میفته حالم بد میشه اصن 😂😂😂

و خدایی که به شدت کافیست ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بار ک خانواده شوهرم اومدن خونه مون... میخواستم برنج ابکشی درست کنم برا اولین بار.... بعد زود ...

هر وقت برنجت اینطوری خام شد و متوجه شدی کافیه یه ربع بیس دقیقه یه کیسه فریز ببری و طوری بذاری روی برنج که همه سطح برنجتو بگیره و در قابلمه رو بذار.... خیلی سریع برنجت دم میکشه کسم متوجه نمیشه خام ابکش کردی.... البته الان دیگه احتمالا خبره شدی خودت ولی اینم واسه یاداوری😉

یه بارم تو خوابگاه میخواستم ماکارونی درست کنم گفتم همه مهمون من...

بعد موقع ابکشی فهمیدم ابکش نداریم که....

یکم ابشو خالی کردم و گذاشتمبقیه ش بجوشه بره.... بعد موادو ریختم تو قابلامه با قاشق چنگال هی هم زدم هی هم زدم و دم کنی زدم بعش....

وقتی درشو باز کردم هیچ شباهتی ب ماکارو نی نداشت مثل استامبولی شفته شده بود.. پنج شش نفرم گشنه سر سفره قاشق چنگال به دست منتظر بودن...

دیگه برداشتم همونو بردم در اتاقو باز کردم برم تو یهو نمیدونم چ شد پاهامگیر کرد به هم...قابلامه از دستم افتا. ماکارونیا ریخت زمین تو راه رو.....

بچه ها گفتن.. این چیه انگار یکی استفراغ کرده😩😩😩😩😩😩

مجبورم کردن پیتزا بگیرم براشون...

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم

من از خونه مواد کوفته رو آماده برام فریز میکرد مامانم میبردم خوابگاه، مسابقه آشپزی برگزار شد همونو فقط درستش کردم اول شدم هیچکی از اعضای خونواده در باورش نمیگنجید  

من سال اول همیشه دستمو میبریدم..اونم بدجور..شوهرم میگف سالاد که میخام بخورم میبینم یه نصفه انگشتت تو ...

😂😂😂😂نه من الانم که الانه دستم میسوزونم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
یه بارم تو خوابگاه میخواستم ماکارونی درست کنم گفتم همه مهمون من... بعد موقع ابکشی فهمیدم ابکش نداری ...

وااااااای ترکیدم از خنده. اون لحظه که مث دانشمندا یه مقدارمناسب از ابشو خارج کردی.

نه اصلا قورمه سبزی بدون لوبیا من ندیدم تا حالا تو گیلان

اره منم تو گلستان ندیدم کلا بدون لوبیا هیچ جا قرمه سبزی نمیپزن .. 😊

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

برای بچه های اتاق تو خوابگاه شیر برنج پختم بعد که خوردن همه گفتن شکر یادت رفته که!!گفتم شیربرنج،شکر؟؟ این ولی سوتی من نبود جدا ،چون من تا اونموقع نمیدونستم شیربرنجو باشکرم میپزن، شیراضافه  وشکر جوشوندم ریختن رو شیربرنجشون منم ریختم خوشم اومد الان منم شیرین میخورم

ماشالا مدیریت بحران😂😂 الان هی دستپخت تو رو میکوبه تو سر زنش🤣🤣🤣😂😂😂

بعد از اینکه خوردیم پاشدیم کمی دور خوردیم تو پارک وقتی برگشتیم سبد و ظرف و همه چیزو برده بودن، کلید اسرار خخخخخ