2777
2789
ایول... چطوری میپزی

یاخدا نصفه شبی تا منه باردارو سر هوس نندازید دس بردار نیستید😁😁

پیاز ریز خورد شده رو توی مقدار کمی روغن سرخ میکنید زیاد سرخ نکنید که توی سوپتون که سفیده مشخص بشه

سینه مرغ ریش ریش شده یا کت و بال مرغ هر کدوم که به ذائقه اتون خوشتره اضافه میکنید به پیاز

۳ عدد هویج ۲ تا سیب زمینی (هم میتونید رنده کنید هم نگینی ریز برش بزنید) رو اضافه میکنید به موادتون که داره تفت میخوره...

میتونید یه لیتر اب رو بریزد داخلش و بذارید حسابی غذاتون نیم ساعت بپذه ( مخصوصااگه سیب زمینی و هویجتون نگینیه) بعد که پخت بهش یک الی دو لیتر شیر اضافه کنید و بذارید حسابی جابیوفته....

همسر من قارچم دوسداره که قارچم همراه با گوشتو پیاز یکم تفت میدم ولی قارچ اخطیاریه

وقتی که سوپتون غلیظ شدو جاافتاد بیس دقیقه یه ربع قبل اینکه بیارید سر سفره بهش خامه صبحانه اضافه کنید قطعا هرچقدر سوپتون بیشتر باشه خامه اشم باید بیشتر باشه مثلا برای این مقدار حدودا یکالی دو بسته خامه صبحانه کافیه( هرچقدر خامه بیشتر سوپ فوق العاده تر) 

راز این سوپ فقط توی مقدار خامه و مقدار نمکشه چون نمک تنها ادویه این غذاس و اگه خوش نمک درست بشه قطعا مهموناتون تا ارنجشونو باهاش میخورن .... 

از زمانی که شیر و اضافه میکنید امکان سر رفتن سوپ هست پس توی قابلمه یکم بالاتر از سطح سوپ رو باروغن چرب کنید اینطوری روغن دور قابلمه نمیذاره شیر بیاد بالا

روغن اولیه غذاتونم اندازه باشه اصلا چربی نمیندازه سوپتون...

نوش جان😊

اولین باز که پلو عدس درست کردم ۱۲ سالم بود بعد مامانم گفته بود ۲ قاشق نمک بزن و من ۳ قاشق زده بودم و ...

معلومه خانواده پر جمعیتی هستین که یه هفته موند ازش

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=57406578]نوشتی لوبیا و گوشتو میپزن بعد دوباره نوشتی سبزی و گوشت و پیازو سرخ بعضیاهمه روباهم میذارن بپزه بعضیاجدامثلاداییم میگه بعضی وقتالوبیاوگوشت ومیپزیم ازابش درمیاریم ابشودورنمیریزیم بعدتویه قابلمه پیازونگینی یه کم تف میدیم سبزی وگوشت ولوبیایی که پخته بودیموبارب تف میدیم بعداب همون گوشت که کنارگذاشتیم میریزیم توش بعدلیموعمانی میندازیم

یه روش دیگه هم گوشت ولوبیاروجدانمیپزیم توهمون قابلمه پیازورب وگوشت ولوبیاوسبزی رومیریزیم تف میدیم روش اب میریزیم لیمومیندازیم میذاریم بپزه

پای 👣معرفت که میادوسط دست 🖐🖐خیلیاکوتاه میشه

من یباریه با. جارو دستی اشپزخونرو جارو زدم بعد چون حواسم نبود اوردم اشغالشو بجا ظرفشویی ریختم تو غذای در حال پخت.اصن فکرم خیلی درگیر بود شبم همه خوردن ب جز من اخر ک تموم شد گفتم جریانو،نامردم خودتونید

معلومه خانواده پر جمعیتی هستین که یه هفته موند ازش

😂ن اتفاقا با خودم ۴ نفر میشیم منتها اون روز مهمون داشتیم واسه همین زیاد بود😂😂😂

بعدشم یه دختر ۱۲ ساله مگه چقد غذا میخوره؟ هییییی که میخوردم تموم نمیشد😂😂😂😂

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚

یه بار آخر هفته با دوستام قرار داشتم. شب قبلش یه هو قوم شوهر گفتن ما فرداظهر میایم خونه تون. منم توهم کدبانویی برداشتم. گفتم چه اشکالی داره. هم به این می رسم هم به اون. شبش تا صبح همه چیو آماده کردم سلفون کشیده گذاشتم یخچال. حتی برنجمم آبکش کردم که برگردم فقط دم بندازم. قورمه سبزی رو هم ردیف کردم. (قورمه سبزی های من کلا تو فامیل شوهرم معروفه). دیگه دیرم شده بود زیرشو زیاد کردم که جوش بیاد. به شوهرم گفتم من دارم می رم. حواست به این باشه. جوشید زیرشو خیلی کم کن و فلان ساعت لیمو و نمک بریز.
ظهر اومدم از کوچه دیدم همه پنجره ها بازه دقیقا فهمیدم چی شده. رفتم تو دیدم بله... قورمه سبزی تبدیل به کربن شده چسبیده به قابلمه. بردیم قایم کردیم تو بالکن تا وقتی مهمونا برن. از بیرون کباب سفارش دادیم.

واقعا تعجب میکنم که کدبانو ها چجوری اوایل پخت قرمه سبزی لیمو میندازن داخل قابلمه و غذاشون تلخ نمیشه ... هرچقدرم لیمو رو خیس کنی بازم باید نیم ساعت آخر لیمو رو بریزی و همچنین نمک یا آبلیمو یا گرد لیموی غذاهایی که گوشت قرمز دارن رو باید آخر بزنی چون گوشت ناپز میشه ... رب هم اگه نصف قاشق بریزی هیچ ایرادی نداره خیلی هم عالیه

واقعا تعجب میکنم که کدبانو ها چجوری اوایل پخت قرمه سبزی لیمو میندازن داخل قابلمه و غذاشون تلخ نمیشه ...

دقیقا.... گل گفتی

من پیاز و تفت میدم بعد گوشتو. بعد ادویه میرنم. سبزی سرخ کرده و لوبیا و اب.در زودپزو میبندم وقتی گوشت و لوبیام نرمه نمک و لیمو میزنم. لیموم نیم ساعت تو ابجوش حالت دم میزارم بعد ابکش میکنم اصلا خود لیمو نمیریرمتو قرمه. تازه هستشم باید جدا بشه که تلخی نره به ابش

منم وقتی راهنمایی بودم همه رفته بودن مهمونی من و خواهرم خونه بودیم میخواستم برنج بپزم 

برنج رو شستم و با آب و نمک گذاشتم خیس بخوره 

نمیدونم چی شد کد بانو گریم گل کرد  هوس کردم با پلو پز بپزم 

برنج رو با همون آب ریختم پلو پز 

نمک هم زدم با روغن  گذاشتم بپزه 

قیافه و ته دیگش عالی شده بود 

جاتون خالی اونشب تخم مرغ خوشمزه ای خوردیم 

دستور قرمه سبزی من که محشر میشه

یه پیاز و نگینی خیلی ریز میکنم با گوشت و روغن و اندازه ای که روی گوشتها رو آب بگیره میذارم روی گاز وقتی آبش خشک شد سرخش میکنم زردچوبه میزنم بعد لوبیا ها رو اضافه میکنم یه سر تفت میدم بعد آب میکنم و سبزی سرخ شده رو بهش اضافه میکنم و لیمویی که سوراخش کردم و توی آب تلخی شو گرفتم رو میریزم و میذارم جا بیوفته عالی میشه یعنی

خدا جون شکرت بابت همه داشته هام و نداشته هام😙😙