2777
2789

یبار فامیل شوهرم اوایل هروسی اومدن خونمون باهم غذا درست کنیم ..برای برنج بجای نمک جوش شیرین داده بودم بهشون .دیدم یجوری نگاه میکنن که چرا زرد شده ...😂

بعدم همشو ریختیم دوباره از اول پختیم

خوشبحالت يعني من بهشتي نميشم؟😢😢 اخه از ناخنك در اومدم با كله ميرم توش😬😂تا تمومشون نكنم بيخيال ...

😂 یه بار تحمل کن ناخنک نزن بعد میای پیش خودم😂😂😂😂انقد خوبه اینجا

اینترنت پرسرعتتتت راااایگاااان همه چی بدون فیلترررر

میشه یه صلوات بفرستید برام اینکاری که میخوام انجام بدم درست بشه؟ چون میخوام کاری کنم که مامانم خوشحال بشه😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها سوتیه آشپزیم اینه که همیشه دستم میسوزونم دیگه کسی وقتی داد میزنم تعجب یا نگران نمیشه میگن باز دستت سوخت پماد فلان جاست

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

من ییار کشک بادمجون درست کردم  خیلی بدمزه شده بود هی شوهرم میگفت این فرق داره باهمیشه میگفتم بخور هیچیم نگو ایراد الکی نگیر😆

خلاصه شب وقت خواب یادم افتاد نعنا داغ نریخته بودم توش😑

یسری هم دخترم کوچیک بود درگیر بچه داری بودم قرمه درست کردم بی گوشت😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من یه نوک قاشق میزنم..اصلا معلوم نیس توش...نگفتم مسخرم نکنید.

عزیزم من مسخره نکردم برای کسی که از شماایراد گرفته توضیح دادم که چقدرم خوشمزه میشه یه بار دیگه نوشتمو بخون میبینی که راهنمایی کردم کاربر دیگرو که امتحان کنه

همیشه میسوزم اثار سوختگی روی بدنم نمایانه به چه شدددتی!!!! کسی نیست بگه خب لباس بپوش چرا درس نمیگیر ...

خب لباس بپوش دوستممم.. ولی چرا مگه چکار میکنی ارامش خودش حفظ کن 

با دقت اشپزی کن 😊😊

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
من تنها سوتیه آشپزیم اینه که همیشه دستم میسوزونم دیگه کسی وقتی داد میزنم تعجب یا نگران نمیشه میگن با ...

من سال اول همیشه دستمو میبریدم..اونم بدجور..شوهرم میگف سالاد که میخام بخورم میبینم یه نصفه انگشتت توشه.خخ

اولین بار که خواستم مرغ سرخ کنم، مرغام از بیرون ظاهری بسیار شیک و خوشکل داشت، ولی از درون پر از خون بوووود😫

با چه اعتمادبنفسی هم اوردمشون رو سفره😩

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...