2777
2789
عنوان

کیا عشقشون دوماد شد⁉️🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 78 پست

مال من کاش دوماد میشد ولی این نمیشد ... هزار تا دختر دورش یه معشوقه اصلی که حلقه انداخته  چند تا دوست آب نمکی که باهاشون لاس میزنه با بعضیا خوابیده ازدواج میکرد اینجوری نمیشکستم 

چی بگم 6 ماه تا خود!، صبح تو کوچمون وایمیستاد و منم تو خونه هر چه پیامش میدادم برو خونه بخواب میگفت ...

چقد سخت عزیزم 😭💔

خانواده مخالفت کردن؟ 

میدونی منم یکی خیلی ادعاش میشد دوسم داره اومد خواستگاری مخالفت کردن خانواده 

یه اتفاقایی افتاد که باعث شد بهش علاقمند بشم و با هم درارتباط باشیم 

بعد از اینکه دیگه کامل عاشقش شدم.. به خاطر خانواده سختگیرم بهش گفتم نمیتونم باهات در ارتباط باشم ولی پات میمونم 

بعد چند وقت فهمیدم بهم خیانت کرده، خواستگاری دختر خالم رفته بود، به زن متاهل دوست بود، مشروب و مواد و همه چی.. 

خیلی برام سخت گذشت 💔

قلبه من بی پناه ترینه 😭💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال من کاش دوماد میشد ولی این نمیشد ... هزار تا دختر دورش یه معشوقه اصلی که حلقه انداخته چند تا دوس ...

چقققد منی 

حرفه منم همینه 

حداقل اگه ازدواج می‌کرد انقد سخت نبود 

قلبم تیر کشید 💔

چقد سخت عزیزم 😭💔خانواده مخالفت کردن؟ میدونی منم یکی خیلی ادعاش میشد دوسم داره اومد خواستگاری مخالف ...

انشاله خدا مراقب قلبت باشه 

میدونی گاهی خدا مجبور میشه طرف رو ببره، و مال تو نشه، چون خدا میدونه مناسبت نیس

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

انشاله خدا مراقب قلبت باشه میدونی گاهی خدا مجبور میشه طرف رو ببره، و مال تو نشه، چون خدا میدونه منا ...

دقیقا ❤️

خیلی خداروشکر کردم خیلییی 

9 ماهه بلاکش کردم 

هر از چند وقت تنظیمات مسدود شده رو میبینم

زنگ میزنه ببینه بلاکه یا نه 

یا هنوز هی رد میشه و نگام میکنه 

باز میبینه فایده ای نداره بیخیال میشه 

کاش میتونستم به همه کسایی که فکر میکنن عشقشون رفته بگم که همگی سرکارید و یک عمر خودتونو الکی ناراحت ...

نه اینطور نیست ۱۸ سال دارم باهاش زندگی میکنم هر روز حس میکنم بیشتر دوسش دارم عشق لعنتی مثل قرمه سبزیه !هرچی بیشتر بمونه بیشتر جا میوفته!

عشق اولم بود یه عشق ناب و پاک انگار معجزه شد بهش رسیدم 

خدایا شکرت