2777
2789
عنوان

اگر شما معلم دینی میشدید چیکار میکردید و چطور درس میدادید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 69 پست

عبا های خوشگل و روسری همرنگشون و میپوشیدم 

ی عطر خوب میگرفتم و همیشه بوی خوبی میدادم 

ناخنام و مرتب میکردم

آروم و متین رفتار میکردم 

همه رو دوس داشتم ب ی اندازه 

لخت و چادری برام تفاوتی نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مباحثه‌ای البته قبلش خودمو به شدت از لحاظ سواد و قدرت بیان ارتقا می‌دادم

دقیقا...عالی...ممنون

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

واقعا جدی میگم سطح اطلاعات و سوادم رو با مطالعه بالا میبردم و درس انسانیت واقعی میدادم بهشون ماری به دین و غیر دین ندارم آن چیزی که درسته.واقعا حتی اگر یکیشون ی دونه از اطلاعات شما ی روزی ی جایی به دردش بخوره دعاتون میکنه.اعتماد به نفس عزت نفس دوست داشتن خود نگه داشتن حرمت خود و دیگران گناهی بالاتر از دوست نداشتن خود نیست که خودش منشا هزاران بدبختی هست

اصلا هیچ موقع نمیتونم معلم دینی بشم چون دین رو دارن اشتباهی به بچه ها آموزش میدن دین اسلام اصلا این ...

یا شاید هم همه اسلام این نباشه

اینطوری بهتره بگیم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

به عنوان یه دهه هشتادی میگم با نسل جدید پیش برو با اعقایدشون و از این راه مورد اعتماد هم بچه ها باش هم مدیر 

زیاد نرو تو بحث امام ها نسل جدید بیشتر تاربخ خودمون رو میپسندیم مثل پدرمون کوروش بزرگ و....

اگه درست دینی و قرانه و تفکر و .... درسهای الکیه که نهایی نیستن زیاد فوکوس نکن رو درسها مگه اینکه از بچه ها بخواد بره تیز هوشان و یا اینکه نهایی باشن درسهات و خواهشن شبیه معلم دینی های قدیمی نباش 

بازی راه بندازدبیرهای زبان ما تا الان عادی درس میدادن و ما وسط زنگ ولو و خسته میشدیم حالا یه دبیر جد ...

واقعا عالیه

به غیر از متن کتاب، برای بچه ها اطلاعات بروز تر میبردم، صرفا بخاطر مخالف بودن یک نظر سرکوبش نمیکردم، ...

عالی...ممنون

واقعا عالیه

معرکه اس

علاوه بر این هنگام توضیحات از دانش اموزا سوال بپرسین 

اگه سوال بپرسین بقیه به خودشون میان که برای اینکه بتونن جواب سوال بدن به درس گوش بدن

دبیر چی هستید؟

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

متن کتاب درس نمیدادم اونو خودشون میخونن یاد میگیزن از این فرصت استفاده میکردم چیزایی که بدرد زندگیشو ...

یکم نمیشه

آخه از متن کتاب باید امتحان گرفته بشه و...

اگر متن کتاب توی آینده و کنکور لعنتی تاثیر نداشت حرفتون قابل اجرا میبود

عبا های خوشگل و روسری همرنگشون و میپوشیدم ی عطر خوب میگرفتم و همیشه بوی خوبی میدادم ناخنام و مرتب می ...

آفرین...ممنون

ولی دانش آموزام پسرن😅

عبا های خوشگل و روسری همرنگشون و میپوشیدم ی عطر خوب میگرفتم و همیشه بوی خوبی میدادم ناخنام و مرتب می ...

در اون صورت عمر شغلت زیاد نمیشد🥴😅

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️