2777
2789
عنوان

همکارام تو صورتم گفت 💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 54 پست
حسودیشون شده کاری نداشته باش بشون

خب اوناهم از تایم استراحتشون بگذرن به خدا شبا میام خونه از درد کمر کلیه کتف و لنگ خوابم نمیره 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چقدر حسود و بدبختن بیخیال به کار خودت ادامه بده باهاشون درگیر نشو

خیلی ی ادمای بدجنسین ک نگو 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم شکست(: هرجا پا میذارم چرا اینجوری میشه اخه

پا تو محکم بذار همیشه

این بادا میان و میرن

تو محکم بمون سر جات

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

اینجوری مظلوم و ساکت نباش جوابشون بده، اگر هیچی نگی ازت سواستفاده میکنن

من اصلا حرفاشونو بع خودم نمیگیرم انشاالله خدا کمکم کنه تاعید به هدفم برسمممم اونموقع واسه خودم کار میکنم 

خیلی ی ادمای بدجنسین ک نگو

عزیزم تو زندگی هممون از این آدما هست یا حداقل تو یه دوره ای بوده تو خودتو اذیت نکن کارتو کن اصلا بهشون اهمیت نده خودشون خسته میشن

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

بمیرم برات ولشون کن حسودارو مطمئنم خوشگلی چیزی هستی بهت حسودی میکنن فعلا به پول احتیاج داری هیچی نگو

خدانکنه قشنگم ❤

ههیچی نگفتم تحمل میکنم وقتی به هدفم برسم دیگه لباس کهنه تنم نیست کسبو کار خودمو دارم دیگه 

سر ادمای حسود هدفتو ول نکن

من نمیتوتم ولش کنم من باید کسبو کار خودمو راه بندازم دعا کن تا عید دووم بیارم لطفا/(: 

خدانکنه قشنگم ❤ههیچی نگفتم تحمل میکنم وقتی به هدفم برسم دیگه لباس کهنه تنم نیست کسبو کار خودمو دارم ...

❤️❤️❤️

خداروشکر ، انشاالله میتونین به هدفتون میرسین مطمبنم 

انشالله زودتر از عید بیایی تاپیک موفقیتت رو بزنی 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔