2777
2789

؟

یه سری نکات بگید که بدرد بخوره

معلم هرچی...مثلا دینی

معلم هفتم به بالا

چه برنامه هایی برای کلاس داشتید

بی زحمت بگید شاید به دردم بخوره🤷🏻👀

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

نمیگفتم همینی که هست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

معلم دینی میشدم همه ی بچه ها رو بی دین میکردم😐😂

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس و فلسفی می کردم و احکام دین رو بت منطق و استدلال ثابت می کردم و گاهی جشن مذهبی می گرقتم نیازه واقعا اونم تو این وضع که ما توش هستیم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه معلم اونم دینی کاملا باید رو شبهات روز و اتفاقات جامعه با خبر باشه چون بچه ها خیلی شبهه تو ذهنشونه یا راجع به خیلی مسائل سوال دارن باید ادم بتونه جواب قانع کننده بهشون بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اصلا هیچ موقع نمیتونم معلم دینی بشم 

چون دین رو دارن اشتباهی به بچه ها آموزش میدن 

دین اسلام اصلا این نیست که تو کتابا اومده

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

معلم دینی میشدم همه ی بچه ها رو بی دین میکردم😐😂

چطوری؟

بگید

آخه میگن ادب از بی ادبان باید یاد گرفت🤷🏻😅

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

کلاس و فلسفی می کردم و احکام دین رو بت منطق و استدلال ثابت می کردم و گاهی جشن مذهبی می گرقتم نیازه و ...

آفرین عالی بود✅

من امسال معلمم درس میده نمودار میکشه مطالبو

بعد سر همون جلسه از بچه ها میپرسه

خیلیییی خوبه اینجوری

مجبوریم سر کلاس گوش بدیم چون نمره میذاره

از طرفیم پرسشش زیاد استرس زا نیست چون نمودار پشت سرش هست کتابم اجازه میده نگا کنی در موارد سخت مثل آیه اینا

تا حالا قسمت نشده از درسای قبل بپرسه اونارو نمیدونم چطوری میپرسه

ایشالله کلا قسمت نشه😂🤲🏻

🌷یه کنکوری🌷

بازی راه بنداز

دبیرهای زبان ما تا الان عادی درس میدادن و ما وسط زنگ ولو و خسته میشدیم 

حالا یه دبیر جدید اومده پرررررررانرررژی بعد بازی و مسابقه راه میندازه 

گروه بندی کرد ما گروهی میشینیم بعد با مسابقه درس میده... می=ثلا قسمت مکالمه میگه هر گروهی زودتر تعداد جملات یا فعل ها یا هرچیز دیگه ای رو بگه برندست و هر کی برنده بشه بهش نمره یا مثبت میده...

سوال هم مینویسه پا تخته در مورد همون موضوع درس و هر نفر جواب بده نمره میگیره 

الان ما نه تنها خسته نمیشیم سر کلاس بلکه الان دلمون میخواد زنگ زبان برسه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

به غیر از متن کتاب، برای بچه ها اطلاعات بروز تر میبردم، صرفا بخاطر مخالف بودن یک نظر سرکوبش نمیکردم، اگر توانایی مدیریت جنجال کلاس رو نمی‌داشتم شوخی نمیکردم، سطح تدریس رو به اندازه ی سطح امتحان بالا می‌بردم و فرصت دوباره به کسی که خراب کرده میدادم 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

چطوری؟بگیدآخه میگن ادب از بی ادبان باید یاد گرفت🤷🏻😅

دستت درد نکنه😂

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
یه معلم اونم دینی کاملا باید رو شبهات روز و اتفاقات جامعه با خبر باشه چون بچه ها خیلی شبهه تو ذهنشون ...

دقیقا

ممنونم...عالی