2777
2789
عنوان

اگر شما معلم دینی میشدید چیکار میکردید و چطور درس میدادید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 69 پست
من رمز گشایی می کردم که تو ذهن دانش آموز بمونه

چیو رمز گشایی میکردین

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم نمیشهآخه از متن کتاب باید امتحان گرفته بشه و...اگر متن کتاب توی آینده و کنکور لعنتی تاثیر نداشت ...

استاد ما البته تو دانشگاه همچین کاری کرد 

من اصلا یادم نمیاد دینی مدرسه چی بهمون گفتن یا تو دانشگاه استادای دیگه چی گفتن 

اما تک تک جلسات اون استادم یادمه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
به عنوان یه دهه هشتادی میگم با نسل جدید پیش برو با اعقایدشون و از این راه مورد اعتماد هم بچه ها باش ...

من خودم دهه هشتادیم

به نظرم باید یه تلفیقی از دین و وطن باشن

البته وطن هم جزو دینه

آخه کسی که عاشق وطنش نباشه، ایمان نداره(پیامبر اکرم)

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

معرکه اسعلاوه بر این هنگام توضیحات از دانش اموزا سوال بپرسین اگه سوال بپرسین بقیه به خودشون میان که ...

دانشجو معلم الهیات

سلام 

اول از همه اطلاعات دینی خودمو با برنامه سمت خدا شبکه ۳که روشنفکرانه و عالیه و مطالعه کامل میکنم

حتماً حتماً رپزی یه حکمت از نهج‌البلاغه که بسیار کوچولو روان و دلنشینه رو روی تابلو می‌نویسم تا بچه ها امام علی علیه السلام رو خوب و درست بشناسن و باحذابیت هاشون اشنا بشن

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

دانشجو معلم الهیات

دینی پس

خب همون بازی رو در پیش بگیرید

واسه امتحان اینا اگه متوسطه اول هستن خیلی سخت نگیرید 

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

اها از هوش مصنوعی کمک بگیر 🤛🏻🤜🏻

خیلی استفاده میکنم

ممنون

لطفا وقتی که بحث سیاسی پیش میاد حرف های بچه هارو به مدیر و کادر مدرسه نگین ...

سعی نکنید چیزی رو تحمیل کنید بهشون ، به استدلال هاشون گوش کنید و تعارض داشته باشید 

سعیتون رو بر این بذارید که با کتاب پیش نرید و آموخته های خودتون رو بیشتر آموزش بدین

راستی من اگه معلم بودم اینکارا رو میکردم

آن زمان که بنهادم سر ، به پای آزادی دست خود ز جان شستم از برای آزادی🕊

دینی توی کنکور نیس دینی لعنتی نهاییه

بله حذف شده ولی تاثیرش توی نهایی خیلی زیاده

دینی لعنتی؟🤦🏻

مسایل عادی روز رو با دلیل منطقی براشون میگم

و بهشون ثابت میکنم که قران و احکام همه چیزشروی عقل و منطق و دلیل علمی هست

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

سلام اول از همه اطلاعات دینی خودمو با برنامه سمت خدا شبکه ۳که روشنفکرانه و عالیه و مطالعه کامل میکنم ...

سلام

ممنونم بابت نظر فوق العادتون درباره امام علی علیه السلام

من خودم دهه هشتادیمبه نظرم باید یه تلفیقی از دین و وطن باشنالبته وطن هم جزو دینهآخه کسی که عاشق وطنش ...

پس یه معلم کوچولویی🤭 این طوری ارتباط راحت تره 

درسته موفق باشید