2777
2789
عنوان

همکارام تو صورتم گفت 💔💔💔💔

726 بازدید | 54 پست

ی هفتست ی جا میرم سرکار خیاطم (کار مزدیه هرچقدر ک خودت کار کنی پول میگیری) خوب من تایم ناهارم و استراحتو از یک ساعت کردم ۲۰دقیقه و بعدش به کارام میرسم خیلی خیلی شدید نیاز به پول زیاد دارم تا عید باید به هدفم برسم 

خلاصه امروز تو صورتم به کارفرما میگفتن چشمت به ی جدید افتاد مارو یادت رفت اینم برات نمیمونه! 

بهش کار زیاد میدید حقوق ما کم میشه.... 

بعدم گذاشتن رفتن از کارگاه به کارفرما گفتن بده این بدوزه 

واقعا بهم برخورد این حرفاشون 

مثلا من لباسام کهنست ندارم واقعا هیچی ی تیکه های بدی بهم میندازن منم هیچی نمیگم سرم بهکار خودمه باورتون میشه سلامم بهم نمیدن!!! 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

صبحاهم زودتر از همه میرم دیر ت. از همه میام چون واقعا نیاز به پول دارم شدید 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش فکر نکن خودت مهم تری

دلم شکست(: هرجا پا میذارم چرا اینجوری میشه اخه