2777
2789
عنوان

بنظرم شخصیتا خیلی ب ماه تولد ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا😂😂 منم بهمنی ام

ببین واقعا دوتا بهمن ماهی دیدم تو زندگیم که میخوان با پایین اوردن ادمای دیگه خودشون ببرن بالا سگ اخلاق و تشخیص نمیدم خودشیفته هستن یا ادای خود شیفته ها رو در میارن😂😂

من کلا اعتقاد ندارم. من به تاثیر ژنتیک، محیط و تجربه زیسته در شکل دادن خصوصیات اخلاقی باور دارم. تنه ...

درسته هرکی بالاخره ب یچیزی باور واعتقاد داره 

به نظر من هیچ ربطی نداره شخصیت هرکسی تو دوره ی جنینی شکل میگیره نه ماه تولدش .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من یه امار نسبی گفتم چون اینجام درموردشون خوندم اکثرا تایید کردن درسته همه جا همه طورش هس اما من نسب ...

عذر میخوام فقط ما ایرانی ها هستیم که خودمون رو سرگرم این جور چیزا کردیم والا ندیدم خارجی ها مثلا خصوصیات دسامبر ها رو جمع کنند یا سپتامبر ها ... یا عرب ها بگن محرمی ها فلانن ؛ رجب ها اینطور و ربیع الاول ها اونطور ...

ببین واقعا دوتا بهمن ماهی دیدم تو زندگیم که میخوان با پایین اوردن ادمای دیگه خودشون ببرن بالا سگ اخل ...

ما بهمن ماهی ها آدم حسابی ام زیاد داریم 

ولی خب بله بد اخلاق هستن 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی ***                 بهترین  اتفاقات مالی در انتظار من است....                                                           

به نظر من هیچ ربطی نداره شخصیت هرکسی تو دوره ی جنینی شکل میگیره نه ماه تولدش .

شخصیت ک تو جنین شکل نمیگیره!😂 امافهمیدم منظورتو ولی چرا بین متولدین یک ماه اخلاق و شخیصتی ک پررنگتر باشه نسب ب بقیه تو اکثر اون متولدین هس