2777
2789
عنوان

بنظرم شخصیتا خیلی ب ماه تولد ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 49 پست
تو هم بداخلاقی؟ منظورم به زودجوش بودن هست.

بیشتر میشه گفت اعصاب خورد کنو غرغرو هستین ابجیم بهمن ماهیه ی ساعت زودتر از وقتی خوابش پا بشه تا شب اوقات تلخی میکنه 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

عذر میخوام فقط ما ایرانی ها هستیم که خودمون رو سرگرم این جور چیزا کردیم والا ندیدم خارجی ها مثلا خصو ...

درست میگی من نمیگم غرق این چیزا شدن کار درستیه یا خیلی جدی گرفته بشه من گفتم از این دیدو زاویه بخای نگاه کنی بهش واقعا جور درمیاد..اتفاقا من دیدم خارجیایی ک فالگیری طبق ماه تولد و شخصیت بگن حتی تو فیلماشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت ک تو جنین شکل نمیگیره!😂 امافهمیدم منظورتو ولی چرا بین متولدین یک ماه اخلاق و شخیصتی ک پررنگتر ...

چرا نمیگیره عشقم ..اسپرم پدر و تخمک مادر شخصیتهای هر دو طرف رو وارد روح جنین می‌کنه ..چرا به نظرت میگن حتی اگر میخوای رحم اجاره ای بگیری ببین زنه چه جور شخصیتی داره ...دقت کنی نصف بیشتر خلقیات و عادت پدر و مادر رو هم بچه تکرار می‌کنه .چهره که بماند. حتی راه رفتن .همه چی ربط به دوره ی جنینی داره .وگرنه که هیچ جنینی انتخاب نمیکنه کدوم ماه به دنیا بیاد .بستگی داره به زمان  درد زایمان 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

تو هم بداخلاقی؟ منظورم به زودجوش بودن هست.

بد اخلاق هستم تا حدودی ولی زود جوش ن 

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی ***                 بهترین  اتفاقات مالی در انتظار من است....                                                           

چرا نمیگیره عشقم ..اسپرم پدر و تخمک مادر شخصیتهای هر دو طرف رو وارد روح جنین می‌کنه ..چرا به نظرت می ...

اره یسری اخلاقا ژنتیکی و ذاتیه حق باتوعه اما باور کن کاه تولدم ربط داره حالا ن صددرصد اما تو اکثریت جوردرمیاد