2777
2789
عنوان

بنظرم شخصیتا خیلی ب ماه تولد ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 49 پست

من اعتقاد نداشتم ولی واقعا خردادی ندیدم که خودشیفته و مودی نباشه👩‍🦯👩‍🦯البته پسراش

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مثلا فروردینیا دوست دارن همه چیو کنترل کنن

یا اردیبهشتیا کمی لجبازن مردادیا هم مغرورن هم زیادی مهربونن شهریوریا همه چیو طبق برنامه و اصول پیش میبرن یا آذرماهیا عاشق دوست و رفیق و گشت و گذارن اسفندیا حساسن... به اینا اعتقاد داری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بهمنی ها چی میدونی؟

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی ***                 بهترین  اتفاقات مالی در انتظار من است....                                                           

اعتقاد ندارم.به نظرم شخصیت آدما یه چیز ثابتی نیست. مثلا آدم همه جا غرور به خرج نمی‌ده با برای همه اح ...

اره منم گفتم یه ویژگی ک بین اکثر متولدین یه ماه پررنگ تره

دیگ هیچ هیچم ک نه ویژگی مشترک پیدامیشه توشون

ویژگی مشترک در بین آدم ها هست و منکر نیستم ولی ربطی به ماه تولدشون نداره این ویژگی ...

من میتونم ۱۲ آدم مهربان از ۱۲ ماه سال برات نام ببرم . ۱۲ آدم لجباز از ۱۲ ماه سال برات نام ببرم .۱۲ نفر عاشق خانواده و زندگی از ۱۲ ماه سال ... ۱۲ آدم از هر ویژگی که شما بگید در ۱۲ ماه سال پیدا میکنم ...

ویژگی مشترک در بین آدم ها هست و منکر نیستم ولی ربطی به ماه تولدشون نداره این ویژگی ...من میتونم ۱۲ آ ...

من یه امار نسبی گفتم چون اینجام درموردشون خوندم اکثرا تایید کردن درسته همه جا همه طورش هس اما من نسبت ب ماه تولد رو فقط گفتم معمولاویژگی مشترکی ۸۰ درصدشون دارن

هرچی بهمن ماهی دیدم نرمال نبوده😂

واقعا😂😂 

منم بهمنی ام

پروفایلم حرم امام جواده 💚💚اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی ***                 بهترین  اتفاقات مالی در انتظار من است....                                                           

اره منم گفتم یه ویژگی ک بین اکثر متولدین یه ماه پررنگ تره

من کلا اعتقاد ندارم. من به تاثیر ژنتیک، محیط و تجربه زیسته در شکل دادن خصوصیات اخلاقی باور دارم. 

تنها در صورتی این اصل ثابت میشه که ما بتونیم تک‌تک آدمای متولد یک ماه رو از نظر اخلاقی بررسی کنیم و ثابت بشه همشون یک رفتار مشخص دارن. حتی یک مثال نقض، کل این قاعده رو به هم می‌ریزه. البته چنین چیزی اصلا امکان نداره. چون تضمینی نیست که شخصیت فرد چند سال بعد از بررسی ما تغییر نکنه یا اینکه اصلا موقع بررسی ما فرد شرایط روانی متعادلی داشته و این حرفا.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻