2777
2789

درود❤️

هدف از ثبت این تاپیک به اشتراک‌ گذاری حس خوبمه. درک‌ می‌کنم شاید این تاپیک برای خانم های چشم‌انتطار فرزند، کمی باعث حسرت بشه اما فقط می‌خوام بگم که هیچ وقت از لطف و مهربانی خداوند نا امید نشیم.

وقتی جواب ازمایش رو دیدم، همون لحظه گفتم خدایا هرکسی که ارزوی مادر شدن تو دلشه، به ارزوش برسون و آغوشش رو با یه نی نی خوشگل پر کن🥰🌙

و امیدوارم اوضاع اقتصادی کشورمون انقدر خوب بشه که مجردها ترس از ازدواج و متاهل ها دغدغه بچه اوردن و تامین مخارج زندگی رو نداشته باشن.

با دل شکسته گریه کردم گفتم خدایا خودت می‌دونی چقدر ارزوی مادرشدن دارم خدایا به زندگی‌مون یک نفس تازه ببخش و دقیقا زندگی‌مون رو رنگارنگ کرد

با نا امیدی درمان رو شروع کرده بودیم ولی مثل یک معجزه زود نتیجه گرفتیم. 

از همون لحظه که‌ گفت‌ مثبته انگار زندگی‌مون بهار شد

بعد سال ها گریه با قلب خسته و ناامید، این دفعه با شوق گریه کردیم

بعد از سال ها، تازه خدا رو حس کردم

بعد از سال ها، تازه با تمام وجودم نماز رو درک کردم با اشتیاق خوندم

به خاطر این فندق کوچولو کلی گل گرفتم پرده و مبلمان خونه رو از سرمه ای به یاسی تغییر دادم🥰 اصلا تازه مزه و بوی غذا رو حس می‌کنم

انگار این چند سال غذا بی طعم بود برام.

باورم نمی‌شه بعد از سال ها، هر صبح با ذوق صبحونه می‌خوریم و می‌ریم سرکار. من که از صبحانه متنفر بودم حالا فقط به عشق این فندق بیدار می‌شم. 

دکترم به این بارداریم خیلی امیدواره. ممنون می‌شم شما هم برام‌ دعا کنید سالم به دنیا بیاد✨️

اگه دختر بود اسمش رو می‌ذاریم نیلا

اگه‌پسر بود هم می‌ذاریم کیان

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم ...

افرین به این انرژی مثبت ...

عزیزدلم انشاالله که بسلامتی و به موقع نی نی به دنیا بیاد و خوشبختی و موفقیتش را ببینی ...

یادت باشه خدا صلاح بنده هاشو بهتر میدونه الان صلاح دیده این فندوق توی دلت لونه کنه .برای من و منتظرها هم هروقت وقتش برسه اینکارو میکنه ....

انشاالله همه مادرها موفقیت و عاقبت بخیری و عمر طولانی بچهاشون را ببینند ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حدود ۱۰سال❤️

خیلی خوش حال شدم امیدوارم به سلامتی نی نی رو بغل بگیری و بزرگ شدنش رو ببینی😍🩷 شما چند سالته؟؟ 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

ای جانم ...افرین به این انرژی مثبت ...عزیزدلم انشاالله که بسلامتی و به موقع نی نی به دنیا بیاد و خوش ...

ممنونم‌ جانم

همینطوره❤️

الهی امین🥰

با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

خیلی خوش حال شدم امیدوارم به سلامتی نی نی رو بغل بگیری و بزرگ شدنش رو ببینی😍🩷 شما چند سالته؟؟

ممنونم عزیزدلم

۳۶سالمه