2777
2789
عنوان

بچه ها هرکسی برام یدونه عکس خوشگل بفرسته 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1898 بازدید | 173 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی؟من فکر می‌کردم لباسی که کمرش تنگ باشه و از زیر کمر حالت کلوش بشه ، همزمان کمر باریک و باسن رو ...

نه من داشتم اینجوری پهن نشون میداد خیلی شیک بودا ولی هر کی میدیدی میگفت چرا چاق شدی حالا من پوست استخون شده بودم 

نه من داشتم اینجوری پهن نشون میداد خیلی شیک بودا ولی هر کی میدیدی میگفت چرا چاق شدی حالا من پوست است ...

چه عجیب

عکس گرفته بودم برای خودم🤣 منصرف شدم اصلا نمی‌خوام چاق دیده بشم

نگا چه خوشگلن آخه🥲🥲🥲

چه عجیبعکس گرفته بودم برای خودم🤣 منصرف شدم اصلا نمی‌خوام چاق دیده بشمنگا چه خوشگلن آخه🥲🥲🥲

نه من داشتم حتی با شلوارست کردم باز کمرش پهن بود فکر کنم اسمش کمر کلوشه نمیدونم 

نه من داشتم حتی با شلوارست کردم باز کمرش پهن بود فکر کنم اسمش کمر کلوشه نمیدونم

ولی خداوکیلی خیلی این مدل لباسو دوس داشتم 

اصلا فکر نمی‌کردم چاق نشون بده 

یعنی دقیقا برعکس فکر میکردم که قراره خیلی خوش اندام بکنه🥲

عزیزمی 😍این چه حرفیه بابا من هرچی دهه شصتی دیدم تازه دارن ازدواج می‌کنناول جوونیه

هی با وجود بچه حس پیر شدن میکنم دوتا بچه دارم .بگم خوش به سعادتشون تو این س ازدواج میکنن یا نه یه دنیا تجربه پخته میرن سر خونه زندگیشون