2777
2789
عنوان

قهرم خونه مادرم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی 

منم شهر غریبم و تنهام 

اونوقت شوهرم یا دو هفته سه هفته ول میکنه میره شهره دیگه کمک داداشش که مغازه دارن 

یا پدر شوهر و مادرشوهرم رو برمیداره میبره مهمونی خونه فک و فامیلاشون یه هفته یه هفته میمونن. 

اونوقت تا بگم منو تا سر خیابون ببرم میگه چنان خسته ام که الاناست بیفتم بمیرم 

منکه کلا دست شستم ازش ندید گرفتمش 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

بی خیال شویه مدت روش فوکوس نکنمنم شهر غریبمهمسرم همش مار ومیبرد خونه ننش 13سال ( هرشب شبی 2 ساعت )ال ...

نه من با خانوادش مشکل ندارم اتفاقا خیلی خوبن خیلی هوامو دارن ولی مشکلم با خودشه که توجه نمیکنه 

شما مشکلتون سر چیه

خیلی وسواسه از بچیگم بد دهن بوده

دوساله عروسی گرفتم با مادرشوهرم زندگی میکنیم مامانش هربار میره دسشویی دسشویی و نمیشوره کثیفه همیشه منم هی میرم میشورم صبح بیدار شدم رفتم باز دیدم کثیفه گفتم برم یه چیزی بخورم بعد برم بشورم وگرنه حالم بد میش بعدش شوهرم رفته ب جای اینکت مامانشو دعوا کنه اومده منو کتک میزنه هرچی از دهنش درمیاد میگه

میفهمم چی میگی منم شهر غریبم و تنهام اونوقت شوهرم یا دو هفته سه هفته ول میکنه میره شهره دیگه کمک داد ...

چرا شما هم باهاش نمیری من باردارم اگه باردار نبودم میرفتم سرکاری چیزی سرگرم میشدم 

چقدر بیشعوره نمیتونی جدا بشی؟

الان مامانم پیام میده میگه وسایلاتو جمع کن بیا مامه نمیتونیم اون هربار پیام بده بگه دخترتونو نمیخام بگیم توروخدا نگهش دار که 

منم نمیدونم چیکار کنم همیشه همینجوریه و منو میگیره ب باد کتک الان گردنم و سرم درد میکنه خانوادمم ی شهر دیگن

چرا شما هم باهاش نمیری من باردارم اگه باردار نبودم میرفتم سرکاری چیزی سرگرم میشدم

خونه فامیلاشون که ننه باباشو میبره من اجازه ندارم برم پدر و مادرش نمیبرن، میگن شوهرتم بجای راننده باهامون میاد وگرنه نمیبردیم. 

پیش داداشش هم نمیتونم چون بچه مدرسه ای دارم باید شهر خودمون باشم

ب نظرت جدا شم؟🚶🏾‍♀️

شک نکن. این مرد واست شوهر نمیشه، الان جوونی میتونی تحمل کنی پنج سال دیگه ده سال دیگه واقعا نمیتونی این کاراشو تحمل کنی. 

تا ازش بچه نداری زودتر جدا شو برو، مطلقه بودن و مجرد موندن، شرف داره به این زندگی 

یعنی چی که تو بری دسشویی مامانشو بشوری، تا الان چجوری تحمل کردی 

خونه فامیلاشون که ننه باباشو میبره من اجازه ندارم برم پدر و مادرش نمیبرن، میگن شوهرتم بجای راننده با ...

ای بابا موضوع شما از ما حادتره چقدر ما زنا همه بدبختیم اخه چرا یه مرد خوب پیدا نمیشه