فقط اونایی که میخوان فوشم بدن تحقیر کنن سرزنش کنن از تاپیک برن بیرون چون اصلا حال دعوا گرفتن ندارم
این غلطی که کردم دست خودم نبود😓من بدون اینکه با برادر همسرم حرفی بزنم یا اصلا رفتاری باهم داشته باشیم جذبش شدم یکساله، کسیم نمیدونست هیچکس حتی اصلا طرفشم نمیرفتم احوال پرسی کنم که مبادا کسی شک کنه😐اینم بگم مدتیه خیلیی تلاش میکنم که از ذهنم بندازمش بیرون وحدود ۹۸ درصد موفق بودم ، این اتفاق اصلا دست خودم نبود اصلا
دوتا دوست نسبتا صمیمی دارم که اونام اصلا از چیزی خبرنداشتن
ولی بعضی وقتا حرف برادر همسرمو پیششون میزدم که مثلا فلان کارو کرده، یااز این حرفای دخترا🙄😑یکی دوبارم عکسشو برا دوتا دوستم فرستادم که بنظرتون قیافش خوبه؟😐اخه گفتم بپرسم به چشم بقیه چطوره شاید به چشم من مثلا خاص اومده باشه، دیروز تو کلاس نشسته بودیم یهو دوستم باشوخی گفت عهههه فلانیییی برادرشوهرت برادرشوهرررت عهههه رفت خودشو قایم کرد اون یکیم گفت اره اره ببین😐 خیلی عصبی شدم گفتم کوفت یعنی چی؟این مسخره بازی چیه بعد خندیدن
میدونم خیلییییییییییی اشتباه کردمو پشیمونم خیلییی
ولی بنظرشما دوستام فهمیدن من حسی داشتم بهش؟چطور رفتار کنم که فک کنن اشتباه کردن از دیروز حالم افتضاح بده خودمو به در و دیوار زدم که فکری پیدا کنم به دوستام بفهمونم واقعا چیزی نبوده ولی حس میکنم هرچی بگم بدتر میشه
چیکار کنم🥺اصلا من چه گناهی کردم که تاوان پس میدم