2777
2789
عنوان

قهرم خونه مادرم حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 53 پست
دیروز زنگ زد گفت دوشنبه بیام سراغت گفتم نه مگه شهر هرته بیای بذاری بعد هروقت بخوای بیای ببری دیشب هم ...

خواهر و برادر دیگه هم داره؟تک پسره؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بعضی آدما کمالگرا هستن ،ما چند نفر تو فامیل داریم ،برا بقیه خودشونو می کشند ،هر چی در توان دارن برا ...

دقیقا شوهر منم اینجوریه فقط منتظره بره کار بقیه رو انجام بده میگه وقتی بهم میگن روم نمیشه بهشون بگم نه نمیتونم ولی اصلا به فکر من نیست بگه زنم گناه داره تنهاست تو این خونه از خانوادش جدا شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 6ماهمه منم تنهام توی اون شهر هیچکسو ندارم فقط مادرشوهرم هست

اخه عزیزم 

بهتره اشتی کنید و اینقد طولش نده شاید لج کنه باهات بدتر بشه دیگ چاره ای نیست خودش اینجوریه لاقل برا اعصاب روان خودت اون بچه بیگناه برگرد خونه زندگیت 

دیروز زنگ زد گفت دوشنبه بیام سراغت گفتم نه مگه شهر هرته بیای بذاری بعد هروقت بخوای بیای ببری دیشب هم ...

بی خیال شو

یه مدت روش فوکوس نکن

منم شهر غریبم

همسرم همش مار ومیبرد خونه ننش 13سال ( هرشب شبی 2 ساعت )

الان سر یه سری مسائل کمتر شده بود

بعد از مشکلات پارسال الان سالی کلا دو سه بار بیشتر نمیرم 

میخوام بگم بهت

که درست بشو نیست 

هیچ وقت بخاطر همچین چیزی نرو خونه مامان بابات من ۱۹ سالمه سه ساله ازدواج کردم تو این سه سال کتک و فحش و تهمت و زندانی شدن تو خونه و بی احترامی جلو بقیه و دستش بوده ک جلوی هرکس و ناکسی رو من بلند شده فقط تجربه کردم حتی الانم ک دارم این پیامو میدم باهم دعوا کردیم و تا مرز جنون منو زده منم میخام برم خونه بابام برای همیشه ب مامانمم پیام داده ک من دختر گاوتونو نمیخام🙃

الان نمیگه به قهر بردمت میگه بی تابی کردی واسه شهرتون بردمت یکم حال و هوات عوض شه

حالا که داري مامان میشی اونم قراره بابا بشع سعی کنید با هم مهربونتر باشین 

شما باید با هم حرف بزنین