2777
2789

فقط اونایی که میخوان فوشم بدن تحقیر کنن سرزنش کنن از تاپیک برن بیرون چون اصلا حال دعوا گرفتن ندارم

این  غلطی که کردم دست خودم نبود😓من بدون اینکه با برادر همسرم حرفی بزنم یا اصلا رفتاری باهم داشته باشیم جذبش شدم یکساله، کسیم نمیدونست هیچکس حتی اصلا طرفشم نمیرفتم احوال پرسی کنم که مبادا کسی شک کنه😐اینم بگم مدتیه خیلیی تلاش میکنم که از ذهنم بندازمش بیرون وحدود ۹۸ درصد موفق بودم ، این اتفاق اصلا دست خودم نبود اصلا

دوتا دوست نسبتا صمیمی دارم که اونام اصلا از چیزی خبرنداشتن

ولی بعضی وقتا حرف برادر همسرمو پیششون میزدم که مثلا فلان کارو کرده، یااز این حرفای دخترا🙄😑یکی دوبارم عکسشو برا دوتا دوستم فرستادم که بنظرتون قیافش خوبه؟😐اخه گفتم بپرسم به چشم بقیه چطوره شاید به چشم من مثلا خاص اومده باشه، دیروز تو کلاس نشسته بودیم یهو دوستم باشوخی گفت عهههه فلانیییی برادرشوهرت برادرشوهرررت عهههه رفت خودشو قایم کرد اون یکیم گفت اره اره ببین😐 خیلی عصبی شدم گفتم کوفت یعنی چی؟این مسخره بازی چیه بعد خندیدن

میدونم خیلییییییییییی اشتباه کردمو پشیمونم خیلییی

ولی بنظرشما دوستام فهمیدن من حسی داشتم بهش؟چطور رفتار کنم که فک کنن اشتباه کردن از دیروز حالم افتضاح بده خودمو به در و دیوار زدم که فکری پیدا کنم به دوستام بفهمونم واقعا چیزی نبوده ولی حس میکنم هرچی بگم بدتر میشه

چیکار کنم🥺اصلا من چه گناهی کردم که تاوان پس میدم

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

فردا‌پس‌فردا شوهرت خیانت کرد اشکت درآورد نیای اینجا تاپیک بزنی شوهرم فلان‌کرد بهمان کرد 

کارما کار خودش میکنه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا‌پس‌فردا شوهرت خیانت کرد اشکت درآورد نیای اینجا تاپیک بزنی شوهرم فلان‌کرد بهمان کرد کارما کار خو ...

من خیانت نکردم این حسو تو دلم نگهش داشتم و الان دیگه از بین رفته😓دست خودم که نبود

کاربری دست من ویار (رفیق صمیمیم هست)کمتر کارگاه بازی دربیاریدانقد صمیمی هستیم که از ریزترین چیزای همم خبرداریم دیگه کاربری مشترک که چیزی نیست

خیلی حالت بده از تایپکت معلومه

یه نیم ساعت وقت بذار و حداقل یه هفته برنامه گنج حضور رو ببین زندگیت به‌کلی تغییر میکنه

اصلنم حساس نشو،اگه بحث برادر شوهرتو پیش کشیدن خنثی نگاهشون کن

من حال خودمم ندارم مشتی.

بهشون بگو از دیشب خیلی ناراحت شدم که اون رفتارو کردید و به من تهمت خیانت زدیداگر. چرتو پرت گفتن قطع ...

اخه چیزی نگفتن که مثلا بگن تو از اون خوشت اومده

فقط یه جور ضایعی اینو گفتن دلم شکست

بعد دوستم گفت حس میکنم عاشق شده فلانی😐

[QUOTE=400455538]من خیانت نکردم این حسو تو دلم نگهش داشتم و الان دیگه از بین رفته😓دست خودم 

اگ خدای‌ناکرده اون‌همچین حسی ب خواهر ت داشت چی

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

خیلی حالت بده از تایپکت معلومهیه نیم ساعت وقت بذار و حداقل یه هفته برنامه گنج حضور رو ببین زندگیت به ...

خدالعنتشون کنه😭دوستم برگشت به اون یکی‌دوستم گفت حس میکنم فلانی عاشق شده منظورش من بودم

گفتم چطور؟ گفت همینطوری😔

خدالعنتشون کنه😭دوستم برگشت به اون یکی‌دوستم گفت حس میکنم فلانی عاشق شده منظورش من بودمگفتم چطور؟ گف ...

فاصله بگیر ازشون

دارن انرژی منفی رو وارد ذهنت میکنن

من حال خودمم ندارم مشتی.

[QUOTE=400455538]من خیانت نکردم این حسو تو دلم نگهش داشتم و الان دیگه از بین رفته😓دست خودم اگ خدای‌ ...

اگه واقعا همچین حسی داشت و هیچ وقت بروزش نمیداد و به خواهرم نزدیک نمیشد و با منم اخلاقش بد نبود من درکش میکردم دست خودش نبود کمکش میکردم خواهرمو کامل از مغزش پاک کنه

اشکال نداره خودتا ناراحت نکن فقط سعی کن دیگه بهش فکر نکنی

استرسی شدم میترسم یعنی از کجا ممکنه فهمیده باشن؟

اگه واقعا همچین حسی داشت و هیچ وقت بروزش نمیداد و به خواهرم نزدیک نمیشد و با منم اخلاقش بد نبود من د ...

خب پس همچین‌کاری با خودت بکن 

ب خودت‌کمک کن 

بیشتر سمت‌شوهرت برو 

ک فکر اون‌از سرت بره بیرون 

محبت‌از سمت شوهرت نداری؟

فاصله بگیر ازشوندارن انرژی منفی رو وارد ذهنت میکنن

😔امیدوارم سرشون میومد که بدونن