2777
2789
عنوان

کیا مثل من زود عروسی کردن

1010 بازدید | 90 پست

من خیلی زود عروسی کردم🥺 سنی نداشتم ۱۵سالمم نشده بود کاملا سنتی

الانم سنی ندارما ۲۹سالمه 

حسرت خیلی چیزا رو دلم مونده 

یکیش مثلا دلم میخواست ازدواجم عاشقانه بودقبل عقد آشنا میشدیم قرار میزاشتیم بیرون میرفتیم 

دخترپسرای الانو که میبینم دوستن باهم خیلی حسرت میکشم که کاش منم تجربه میکردم 😫

خدایا آخه این چیه حسرتش مونده رو دلم🤕🤕🥺🥺

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

شماهایی که زود ازدواج کردین حسرت چیا رو دلتون مونده؟ 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشقانه اشنا شدم بهم نارو زد جدا شدم.تو سن خیلی خیلی کم.

ای وای 

عزیزممممم🥺

بچه داری

بله دوتا

خب چرااینقد زود اخه😐

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

منم سنتی ۱۹ سالم بود 

الان ۳۵ سالمه 

من حسرت این و می خورم که چقدر ساده بودم چقدر خام بودم چرا پخته نشدم ازدواج نکردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
کودک همسری ... 🚶‍♀️

دقیقا

مامانم ۱۶ سالگی ازدواج کرده . تموم عمرش درگیر بچه داری و خانه داری بوده . تحصیلات دانشگاهی داره ولی حتی یه روز سرکار نرفته . 

نمیدونم با چه هدفی داره زندگی میکنه ؟! ۴۲ سالشه