2777
2789
عنوان

دوست ندارم برم شهرستان زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 47 پست
کاش مامانم منو درک میکرد ، مامانم اصلا کرج رو دوست نداره فقط میگه من اینجا تنها ام

شما و برادرتون ازدواج می‌کنید و میرید در نهایت تنهایی برای مادرتونه شما هم کمی اونو درک کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما و برادرتون ازدواج می‌کنید و میرید در نهایت تنهایی برای مادرتونه شما هم کمی اونو درک کنید.

من مامانم رو درک میکنم ، ولی چی کار کنم که به این شهر عادت کردم و دوسش دارم و نمیتونم از اینجا جدا بشم 

اینجا پیشرفت و امکانات هم بیشتر هست 

منظورم اینه که برا منی که تو شهر شلوغ زندگی میکنم ، تو شهری که ساکت و آرومه انگار برام سوت و کوره دو ...

عهی خواهر داغ دلمو تازه کردی بخدا 

من کلان شهر بدنیا اومدم تو سن ۱۹ سالگی یهو بابام تصمیم گرفت برم پیش خانوادش و شهرش ی شهرستان کوچیک بدون امکانات انچنانی 

رفتیم شهرستان چقدر گریه کردم موندگار شدیم تا الان که سی سالمه همیتجام شوهر کردم 

سال قبل بابام اینا برگشتن کلان شهر 

انگاری ماموریت داشتن منو بزارن شهرستان 

من عاشق کلان شهر و شهر شلوغم افتادم ی جا سوت و کور بدون امکانات بدون هیچی نباید عر بزنم؟؟؟ 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
عهی خواهر داغ دلمو تازه کردی بخدا من کلان شهر بدنیا اومدم تو سن ۱۹ سالگی یهو بابام تصمیم گرفت برم پی ...

پس شما منو درک میکنی ، البته شهرستان ما بی امکانات نیست ولی من دوسش ندارم خیلی خلوت و آرومه ، بر عکس مامان و بابام که دوست دارن تو شهر خلوت زندگی کنن من دوست دارم تو شهر شلوغ و کلان شهر زندگی کنم 

خب مادرتون حتما بخاطر شما وشرایط پدرتون از خانواده اش دور شده الان که همه چی جوره میخواد برگرده پیش خانواده اش زندگی کنه بقیه عمرشو،لطفا به مادرتون هم فکر کنین،بعدا که خودتون مستقل شدین میتونین تصمیم بگیرین واسه خودتون

من مامانم رو درک میکنم ، ولی چی کار کنم که به این شهر عادت کردم و دوسش دارم و نمیتونم از اینجا جدا ب ...

کاملا حق دارید چون تو جونی آدم شلوغی و امکانات می‌خواد ولی وقتی مثل ما چهل رو رد کرد خانواده براش پر رنگ میشه این فقط تفاوت آدماست.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

کرج خیلی شهر بی درو پیکر و شلوغیه اتفاقا زنجان خیلی خوبه مرکز استانه بزرگه امکاناتشم خوبه 

تو فعلا دانشگاهی خوابگاه بگیر بمون بعدشم شاید درست تموم شد کار پیدا کردی موندی حالا به اونش فکر نکن 

خدایا راضیم به رضای تو
خب مادرتون حتما بخاطر شما وشرایط پدرتون از خانواده اش دور شده الان که همه چی جوره میخواد برگرده پیش ...

من مامانم رو کاملا درک میکنم و حق میدم بهش ، ولی خوب منم حق زندگی و پیشرفت دارم من شهرم رو دوست دارم ، دلم نمیخواد از اینجا برم 

کاملا حق دارید چون تو جونی آدم شلوغی و امکانات می‌خواد ولی وقتی مثل ما چهل رو رد کرد خانواده براش پر ...

آره دقیقا من به مامانم حق میدم که دوست داره پیش خانوادش باشه ، ولی منم دوست ندارم از این شهر برم ، اینجا پیشرفت و امکانات بیشتر هست 

نمیدونم کجای زنجان میخواید برید.ولی خود زنجان شهر بزرگیه.خب حالا ک تو و داداشت دو نفرید مخالفتتونو س ...

خود زنجان نیست ، یکی از شهرستان هاشه که فکر کنم با زنجان ۱_۲ ساعت فاصله داره 

کرج خیلی شهر بی درو پیکر و شلوغیه اتفاقا زنجان خیلی خوبه مرکز استانه بزرگه امکاناتشم خوبه تو فعلا دا ...

اتفاقا من کرج رو خیلی دوست دارم و عادت کردم به شلوغی اینجا ، خود زنجان نیست یکی از شهرستاناشه