2777
2789
عنوان

چقدر بعضیا بد دهنن💔💔💔💔

100 بازدید | 18 پست

ی مشاور تحصیلی هس اسمش دنیا پناهی 

تو یکی از ویساش گفت دوستم علوم آزمایشگاهیه 

میره مدفوع و ادرار مردم رو چک میکنه 

ولی من فلان شدم پولدار شدم خب اوکی 

ولی از تخریب دیگران چی بهت میرسه 

من علوم آز نمیخونم ولی ناراحت شدم از حرفش... 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بدبخت وقتی مریض میشی میری آزمایشگاه یکی باید بفهمه چه مرگته یا نه

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

علوم آزمایشگاهی تو جامعه که خیلی پرستیژ دارن حالا کار تخصصی شون رو نمدونم چه جوریه ولی خب تشخیص از درمان هم مهم تره حتی 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

راست گفته ولی بد بیان کرده🥲

آخه رشته بدی نیست با همون رتبه میتونسته بقیه رشته های پیرا رو هم بره حالا یکم بالا پایین 

لابد علاقه داشته

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بگو بدبخت وقتی مریض میشی میری آزمایشگاه یکی باید بفهمه چه مرگته یا نه

خودش دانشجو انصرافی پزشکی فک میکنه دیگ کیه 

6 سال پشت مونده برا همونم 

خودش دانشجو انصرافی پزشکی فک میکنه دیگ کیه 6 سال پشت مونده برا همونم

خب همون 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

رشته به این خوبی 

خودمم علوم آزمایشگاهی نمیخونم

ولی هم رشته خوبیه هم خیلی مهمه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شما راه خودت رو برو قرار نیست که حرف هر بی سروپایی روت اثر بزاره

کلا خیلی چرت میگ 

مثلا ی بارم گف چ میدونم پرستاری حمالی مردمه 

پرستارا کند ذهنن ادم واقعا قلبش تیر میکشه 

اینارو میشنوه خودم ب شخصه ب پزشکی علاقه دارم 

اما اصلا ب هیچ رشته ای بی احترامی نمیکنم