2777
2789
عنوان

کیا مثل من زود عروسی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 90 پست
نمیشه واقعا منم دوتا بچه دارم خیلی دلم میخواد برم دنبال هدفام درس و کارو اینا ولی واقعا نمیشه

آره

من دخترم کلاس اوله دیشب تا ۳صبح کار دستی درست کردم

همش درگیر کار هستم از خستگی شبا بی هوش میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هجده سالگی ازدواج کردم الانم چهل وپنج سالمه.. الان حسرت یه ازدواج عاشقانه.. هرشب میگم شوهرم بیاد بگم ...

دقیقا 

زندگیامون شده وابستگی 

الهی که دلت همیشه شادو با طراوت باشه بانوی زیبا

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

خانومایی که ازدواج تو سن پایین رو تبلیغ میکنن مشاهده کنن☝️

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نمیشه واقعا منم دوتا بچه دارم خیلی دلم میخواد برم دنبال هدفام درس و کارو اینا ولی واقعا نمیشه

منم 18-19 سالگی ازدواج کردم

با همسرمم 10 سال فاصله ی سنی دارم

26 ساله متاهلم

ولی خیلی خوش گذروندیم با وجود سختی ها

هردودیپلمه بودیم هر دو درس خوندیم تا ارشد

باهم تلاش کردیم خونه ی خوب ساختیم دوتا هم بچه داریم که دیگه ماشالله جوون شدن

دنیا رو هر جور بگیری همونجور میگذره

مامانم ۱۶ سالگی ازدواج کرده . تموم عمرش درگیر بچه داری و خانه داری بوده . تحصیلات دانشگاهی داره ولی ...

اونی که سر کار می‌ره بچه نداره ؟! 

کجا زندگی میکنین که سر کار رفتن خانوما براتون رویا و هدف عالی حساب میشه ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

۱۷ عقد کردم نمی دونم زود به حساب میاد یا نه اما حسرت چیز خاصی به دلم نموند البته قرار عاشقانه تو کوچه خیابون هیچ وقت نداشتم اما با شوهرم زیاد رفتم بیرون ازدواج مونم نسبتا سنتی بود 

سردرگمم 🙂

اره خیلی کوچلو بودی ولی اگه الان شوهرن باهات خوبه ناشکری نکن بعدم فکر میکنی همه ی قرار ها و دوستی ها ...

شوهرم مرد بدی نیس کاری و پرتلاشه مسئولیت پذیره 

ولی خب دله دیگه همیشه چیزایی که هیچوقت نداشته رو هوس میکنه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
۱۷ عقد کردم نمی دونم زود به حساب میاد یا نه اما حسرت چیز خاصی به دلم نموند البته قرار عاشقانه تو کوچ ...

خیلیم عالی ان شاالله خوشبخترین باشین