کسی عاشقش بودم و بعد از کلی قول و قرار ولم کرد
امروز بعد از اینکه یه استوری از تفریحی که با دوستام رفته بودم ریلای زد و با عصبانیت گفت میری تفریح میتونی خبری بدی
منم جوابشو دادم که تو بعد از اون همه عشقی که بهت داشتم بهم گفتی دیگه بهت پیام ندم و یه هفتست ازت خبری نیست حالا چرا باید بهت خبر بدم کجا میرم(قبلا هرجا میرفتم با اون صحبت میکردم که خوشحال شه)
دیدم گفت الانم بلاکت میکنم که دیگه نتونی بگی
منم بهش گفتم که تو واسه پشت و پناه بودن خیلی پسر بچه ای خداروشکر حداقل این مدت نشون دادی اونقدر که من تو ذهنم بزرگت کرده بودم نبودی و یه ادم عادی بودی عین بقیه ممنونم که باعث شدی خودتو از چشمام بندازی هرچند اونقدر عاشقت بودم که از این بابت ناراحت شدم
دیدم یه ویس گرفت هرچی از دهنش در اومد بهم گفت
با اینکه خودش اول پیام داده بود اما چون برای اولین بار سکوت نکردم و جوابشو دادم بهش برخورد تو ویس با صدای خیلی وحشتناکی بهم گفت اگه یبار دیگه پیام یا شمارتو رو گوشیم ببینم هرکجا که باشی با چاقویی از سر تا پایینتو پاره میکنم بعدشم بلاکم کرد
همش با خودم میگم کاش اون حرفارو بهش نمیزدم میذاشتم حداقل خوب تموم شه ولی خدا شاهده ۹ ماه هرچی اذیتم کرد فوحش داد سکوت کردم فقط چون خیلی عاشق بودم اما اینبار با اینکه محترمانه هم جواب دادم اما باز یکم عذاب وجدان دارم بنظرتون تقصیر منم بوده یا نه؟
خیلی ناراحتم خواهش میکنم جوابمو بدید🥺😔