2777
2789
عنوان

به نظرتون جاریم از این حرف چه منظوری داشت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 9408 بازدید | 192 پست
من خیلی از منت گذاشتن و اینطوری رفتارا بدم میاد و خودم اگر جای تو بودم حتما بروز میدادم شوهرم و براد ...

به شوهرم گفتم طبق معمول با اینکه فهمید به رو خودش نیاورد گفت منظوری نداره با خواهر شوهرم خیلی صمیمی هستم دو دلم ازش بپرسم ببینم نظر اون چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعجب نداره ۱۰ سال پیش قیمت ها همین بوده بلکه یکم بیشتر ما خودمون سال ۹۵خونه ساختیم ۱۲۶متر با کابینت ...

براي تعجمم بايد با شما هماهنگ شم!😃

ادم يك كامنت ميزاره هركي از راه ميرسه بايد چونه بزنه

💕

عزیز اون موقع ۱۰ تمن دادین ماهانه قرضشو پس داده  ارزش پول هم مث الان روزانه حتی سالانه کم نمیشد... 

ی سال طول می‌کشید طلا از ۱۰۰ تمن بشه ۱۵۰ تمن اونم نمیشد یادمه اون وقتا من طلا گرمی ۱۰۰ میخریدم

الان شما میگی هنوزم وضعیتون از اونا بهتره پس حتما بیچاره ها ندارن و ۴ تمنو گرفتین الان دیگه ۴ تمن هیچی نمیشه ولی شاید خودشون نیاز دارن

الان مث ده سال پیش نیست

درسته بهشون کمک کردین اصلا نجاتشون دادین ب قول خودتون

ولی خب پس داده ،نداده؟!

شماهم پس بدین 

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اون لحظه نجات بود عزیزمچون اگ ۱۰ تومن کم بود و جور نمیشد خونه نمیخرید همون خونه ی سال بعدش میشد خدا ...

گفتم که کمک بوده ولی نجاتی نبوده انگار الان به یکی صد تومنی قرض بدی و اون ماه ب ماه برگردونه

ده سال پیشم مثل الان تورم نبوده که تو ده ماه پول بی ارزش بشه

برادر ب برادر قرض داده پس هم داده

ولی اینجوری نیست که تا ابد بگه ما نجاتشون دادیم تا همیشه منت دارمون هستن 

الآنم اینا به کمک نیاز دارن و ایشون کمک می‌کنه

جاری هم چیز بدی نگفته گفته نمی‌خوای بری سرکار؟

این یه صحبت عادیه تیکه ای توش نیست

منم میگم شما اگه کمکش نمی‌کردید اونا خونه صاحب نمیشدن

دقیقا. آفرین ما میگیم یه ریگ کوچیک واگیره ی یه خمره هست یه مثل قدیمیه یعنی یه کمک کوچیک باعث انجام یه کار بزرگ ممکنه بشه 

به شوهرم گفتم طبق معمول با اینکه فهمید به رو خودش نیاورد گفت منظوری نداره با خواهر شوهرم خیلی صمیمی ...

ن عزیزم نگو

یک کلاغ چهل کلاغ میشه میرسه ب گوش برادر شوهرت ممکنه باعث دعوا بین زن و شوهر بشه

شاید جاریت بنده خدا بدون منظور گفت

شما انشالله افتادی رو غلطک برای بجهاش جبران کن

لباس بگیر اسباب بازی بگیر خوراکی بگیر

بچه های دوساله ی ما‌ تو هر تاپیکی میتونن حضور پیدا کنناستنباطشون از اون موضوع هست که خیلی چیزا رو مش ...

بچه های شما نیازه که کمی بزرگ بشن همیشه نباید خوشبینانه به موضوعی نگاه کرد وگرنه هرکی هرچی خواست میگه و ککشم نمیگزه... بهمچنین✔️

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

به شوهرم گفتم طبق معمول با اینکه فهمید به رو خودش نیاورد گفت منظوری نداره با خواهر شوهرم خیلی صمیمی ...

اره حتمااا بهش بگو و تاکید کن ناراحت شدی اما از کارایی که خودتون کردید چیزی نگو که بگه اینم منت داره انتظار داره فقط بگو از این حرفش ناراحتم

چقد حس میکنم دنبال اینی یه آتیش بندازی تو زندگیش بیچاره رو 

خب شاید واقعا ندارن خودتم میگی هنوزم ما بهتریم

قرض دادن پس بدید دقیقا مث خودشون ک پس دادن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
براي تعجمم بايد با شما هماهنگ شم!😃ادم يك كامنت ميزاره هركي از راه ميرسه بايد چونه بزنه

اینجا سایت عمومی هستش همه میتونن نظر بدن شما هم اگه طاقت شو نداری کامنت نزار دوست عزیز چون داری استارتر و اشتباه راهنمایی میکنی

عزیز اون موقع ۱۰ تمن دادین ماهانه قرضشو پس داده ارزش پول هم مث الان روزانه حتی سالانه کم نمیشد... ی ...

خوب مگه قراره پس ندیم؟ من بحثم اون نیست بحثم حرف جاریمه نمیدونم منظور داشت یا همینجوری گفت 

شاید جاری بیچاره منظوری نداشتبا این حرف آتیش بیفته تو زندگی اونا کی جواب میده؟؟؟

خوبه هرکی حد خودشو بدونه من خودم شخصیتم اینطوری هست و نمیذارم کسی فکر کنه زیر بلیطشم