2777
2789
عنوان

به نظرتون جاریم از این حرف چه منظوری داشت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 9408 بازدید | 192 پست
ببین یه نصیحت به خانم کسی زنگ نزن واسه تشکرکارای شوهرش . مردا دست و دل باز ترن کلا

آره اما این چون پخته بود تشکر کردم اما خریدنی یا چیزی همونجا از خود برادر شوهرم تشکر میکنم

منم كاري به اون ندارمدارم از قيمت تعجب ميكنم

تعجب نداره ۱۰ سال پیش قیمت ها همین بوده بلکه یکم بیشتر ما خودمون سال ۹۵خونه ساختیم ۱۲۶متر با کابینت و آب شیرین کن و کولر گازی همه چی تکمیل با پول زمین شد ۲۰۰ میلیون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ما از اونا کمکی نخواستیم برادر شوهرم هر از گاهی یه چیزایی تعارفی میاره اینم که دارم میگم 4 تومن ...

شايد شوهرت چيز به برادرش گفته

و اين چيزي ك ميگيد ك دستمون خاليه

لع گوشش وسيده.

من اگر به جاريم گفتم خداشاهدع ك از سر خير خواهي گفتم

ناراحت ميشدم شوهرش با سن نزديك ٥٠ 

هي پيام ميداد. اينقرد بزن اونقدر بزن.

اينو بهر براي بچم ندارع..اول مهر هرسال لبست لوازم تحرير ميلاد.

💕

آره اما این چون پخته بود تشکر کردم اما خریدنی یا چیزی همونجا از خود برادر شوهرم تشکر میکنم

حالا تجربه شد ولش کن کلا حرفشم دیگه فراموش کن ولی خب کلا بلدی که خونواده شوهر خصوصا طرف خانماش یعنی مادرشوهر جاری خواهرشوهر اینا معمولا دلخوری میسازن براادم

مردا معمولا زیاد اهل حرف و تیکه نیستن

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ربطی به نقشه ی شوم نداره یکم سیاست میخاد بفهمی کی چی میگه و منظورشون چیه، شاغل بوده دیگه نتونسته بره ...

بچه های دوساله ی ما‌ تو هر تاپیکی میتونن حضور پیدا کنن

استنباطشون از اون موضوع هست که خیلی چیزا رو مشخص میکنه

موفق باشید

شما چنتا خونه داری بعد بری فروشندگی؟

خو خونه ها رو با ی مبلغ پایین تر اجاره بدین یا بفروشین اینجوری ک نقد کم دارین ابروتون رفته زیر سوال 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

من خیلی از منت گذاشتن و اینطوری رفتارا بدم میاد و خودم اگر جای تو بودم حتما بروز میدادم شوهرم و برادرشوهرم بفهمن. مثلا اگر چیزی اوردن قبول نمیکردم و دلیلشو با کلی اصرار که کردن میگفتم که خانومت اینطوری گفته بهم. و حتما متوجهشون میکردم

بببن کاری ب خونه و اینا ندارم ۱۰سال پیش طلا گرمی ۹۴ هزار تومن بود با ۱۰ میلیون میتونست بالای ۱۰۰گرم ...

نه خونه اونا 50 تومن بود حدود 25 داشتن 10 شوهرم داد بقیه اش وام 10 تا هم برادر دیگه داد ولی باعث خریدش شوهرم بود 

به طلا بخوایم حساب کنیم اره حدود صد گرم میشده به دلار حساب بکنیم حدود سه چهار هزار دلار میشده من خود ...

درسته ملک هم رشد خودشو داشته تو ۱۰سال،من سال ۹۵ خونه ساختم با زمین و همه چی تموم با کابینت درجه ۱ و کولرگازی و نما آب شیرین کن وهمه چیز باهم با پول زمین شد ۲۰۰ میلیون امسال عید فروختیم ۶میلیارد

ده میلیون ده سال یکم کمتر از پیش نصف پول یه پراید بود یعنی حدود صد تومن الانقرض داده اونا هم ماهیانه ...

اون لحظه نجات بود عزیزم

چون اگ ۱۰ تومن کم بود و جور نمیشد خونه نمیخرید همون خونه ی سال بعدش میشد خدا تومن

چرا اینجوری نگاه میکنین ک کمک اطرافیان؟؟؟

یجور میگین انگار طرف وظیفه داره کمک کنه

منطقه ها با هم متفاوتهاصلا بحث قیمت نیستالان شما برا خریو خونه ۲۹۰ داشتی ۱۰ تومن کم داشتی یکی لطف می ...

متوحه نميشم چرا اينارو به من ميگيد

مگه من هميجي حرف زدم؟😃🥴

يا گفتم تشكر نكنن؟ يا قدر دان نباشن🫣🫣

من فقط نوشتم ١٠ تومن رقمي نبوده ك خود استارتر اومد تائيد كرد منو.

همين تمام شد رفت 

💕