2777
2789
عنوان

به نظرتون جاریم از این حرف چه منظوری داشت❓

| مشاهده متن کامل بحث + 10899 بازدید | 200 پست

عزیزم من فک میکنم بنده خدا خواسته کمکت کنه نه اینکه منظوری داشته باشه

فقط بلد نبوده چه جور عنوان کنه خیلی بد گفته منظورشو

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو همون محل ما اون سال خریدیم 90 تومن 10 تومن که میگم یه گوشه از پول خونه بود نمیگم همه پول رو ما ...

خوبه هزیزم ب هر حال کمک کردین دیگه پیش خدا گم نمیشه حرف جاریتم بد برداشت نکن

شاید منظورش این بوده حوصلت سر نره تو اجتماع باشی

به نظرم کلا زیاد اهمیت نده به این چیزا مخصوصا ک وضعیت مالی تون خوبهتهش شوهرت ببینه خیلی تحت فشارین یه ملک رو زیر قیمت بفروشه

به نظرت جاریم منظورش این بود تو برو سر کار آویزون ما نباشید؟

به نظرم منظوری نداشته

شاید فکر کرده اینطوری بهت کمک می کنه کمتر فشار بهتون بیاد

چون دوره ی خونه ساختن و بی پولی رو گذروندم میدونم الان چه وضعیتی دارین

عزیزم من فک میکنم بنده خدا خواسته کمکت کنه نه اینکه منظوری داشته باشهفقط بلد نبوده چه جور عنوان کنه ...

آخه مستقیم نگفت و احتمال سر کار رفتن من با توجه به شرایط زندگیم مثل اینه که الان یکی بگه شبه و همه این میدونن حس میکنم تیکه پروند 

سلام دوست عزيز

من همين داستان رو با جاريم داريم ولي برعكس.

يعني من بع ايشون گفتم برو سركار..

البته ما گفته نماند هيچوقت يك هل پوك هم كمكي از كسي نگرقتيم ما، جه برسه به ايشون

ك حتي مثلا كادو ميداد ١٠٠ من ١ تومن ميدادم.وضعمون باهم قابل قياس نيست.ماهم بارها بارها بهش كمك كرديم

رقم هاي بالا نه ١٠ تومن و ٤ تومن و اين رقما( لطف خدا بوده منم دست ايشون رو گرفيتيم )

ولي خب واقعا برام سواله چرا مني ك شرايط م خوبه و نيازي ندارم 

١٧ ساله دارم كار ميكنم

و ميدم به اين ادم..ولي ايشون ك نياز داره و از ما پول ميگيره حاضر نيست كار كنه؟

من بهش گفتم فلان جا و بعمان جا كار هست معرفيت كنم برو

گفت نه و نيمتونم و گفتم من پس چه جوري ميرم

بچه هانم ك مدرسه ميرن..برگشت گفت شوهرم ميگه من هموز بي غيرت نشدم زنم بره سركار..😱 يعني شوهر من لي غيرته

ك من ميرم سركار و پولشو ميدم به اينا👌🏻🙂

گفتم خب گلم نون بي غيرتي شوهر منو نبريد سر سفرتون.

ديگه هم بهشون كمك نكردم.

💕

وای خانوما واقعا نمیدونید توایران ب این بززژزرگی و باتوجه ب بالاشهرو پایین شهر قیمت خونه ها فرق میکنه. حالا طرف ن

میگه خونه ممکنه پایین شهرباشه تو شهرستان

فلانجا باشه. نه تهران بالای شهر 

parasoo1989@
به نظرم منظوری نداشتهشاید فکر کرده اینطوری بهت کمک می کنه کمتر فشار بهتون بیادچون دوره ی خونه ساختن ...

میدونی آخه بجز این 4 تومنه تا حالا هرچی داده پس دادیم اینم مربوط به دو ماه قبله هنوز جور نکردم و فقط چند بار میوه آورده آخریش آبان پارسال بود و دیروز که غذا آورد 

عزیزم شما حرف جاریتو به خوبی و مهربونی برادرشوهرت ببخش و نادیده بگیر و بهش فکر نکن دیگه .

منم برادرشوهرم خیلی آقاست ولی زنش بعضی موقع ها مثه مار قاشیه زبونش نیش داره ولی من به خوبی شوهرش نادیده میگیرم .

از قدیم گفتن هر کی گوشو میخواد گوشوارشم باید بخواد .

باشه ولی علت رو هم میگید بهمون؟

قشنگ واضحه، ببین اسی از اونا کمک نخواست خودشون داوطلبانه کمک های ریز کردن دستشونم دردنکنه ولی جاریش زنگ زده گفته نمیخای بری سرکار؟ اینو بچه ی دوساله هم میدونه که ینی برو سرکار یه کمک خرج برسونی مادیگه احتیاج نباشه کمک بکنیم! چرخ روزگار میچرخه نه وقتی پایینی باید دلسرد بشی نه وقتی بالایی باید مغرور بشی... 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛

میدونی آخه بجز این 4 تومنه تا حالا هرچی داده پس دادیم اینم مربوط به دو ماه قبله هنوز جور نکردم و فقط ...

نه فکرای بد نکن

شایدم اون بنده خدا درکت می کنه

ولی خوب نتونسته بیان کنه

خوب تا وقتی به اونا به چشم عابر بانک نگاه کنید هرچقدر هم مال واموالتون زیاد باشه دست نزنید بنده خدا ...

چی میگی حالت خوبه؟؟اسی کی به اونا به چشم عابر بانک نگاه کرده؟؟؟ 

حس اون عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه  🚶‍♀️🚶‍♀️🐈‍⬛