2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کت بلندا الان ترنده استایلت خوبه فقط شلوارت بهش نمیخوره اونو عوض کنی خوب میشهبه جای اون شالم اگه ...

شوار چی مناسبشه

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

شوار چی مناسبشه

من میتونم بگم؟ 

اولا پالتو و بارانی بلند طبیعتا به قد بلندا میاد 

دوما این سبک اصلا در شان بارانی نیس 

شلوار جین و بوت بلند مشکی 

اگر با این بارانی می‌پوشید تیپ خیلی شیکی میتونست بزنه 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

نظر شخصی من اینه 

در کل این استایل خیلی شیک و قشنگه

اما  تن تو بی نقص نیست که بگی به همه میاد یکم شل رو بدنت  نشسته  و رنگ بندیش بهم نمیخوره چندین رنگ به کار بردی که هیچکدومش به اونکی نمیخوره 

اولین چیزی دیدم رنگ های مختلف بود تا استایل 

و اینکه اگه بخوام در مورد این استایلت بگم بستگی به صورت داره اگه دختر زیبایی هستی  که مثلا توجه ای که بهت میشه فقط رو استایلت نباشه اوکیه  رو هم رفته خوبی 

ولی اگه صورت چندان زیبایی نداسته باشی توجه که بهت میشه رو استایلت فقط بچرخه بده  بهتره یکم مرتب تر و زنگ های نزدیک بهم استفاده کنی 

و اینکه حس میکنم یخورده تپلی کت کوتاه  هم امتحان کن 

خلاصه باید بدونی چه استایلی به بدنت میاد نه اینکه بگی استایل قشنگه باشه فقط

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

و اینکه دو سه نفر که میدونم بالای چهل سالن اومدن صفحه اول کامنت گذاشتن 🤦🏼‍♀

خدایی قشنگ گفتن و اصولی نظر دادن نن ۱۸ ساله پسندیدم 

مثلا رنگ شال و کیف اسی اصلا مناسب این استایل نبود

استارتر استایلت عالیه اونایی هم که گیر به جلوباز بودن لباست دادن همونا هستند که میگن گونی بپوشید شوه ...

من خودم به شخصه گفتم دکمه بسته بشه به نظرم بهتره مرتب تره چرا گودرزو به شقایق ربط می‌دید😐

جلو باز بودن لباس به خاطر حجاب هم کاملا درسته و اگر شما مخالفشی یعنی مخالف حرف خدایی و ذهن خودتون بیشتر سمت این چیزا هست

همیشه مناسب با قد و فرم اندامتون لباس بپوشید ن صرفا ترند و مد روز استایل این شکلی ینی لش و بلند فقط ...

منم دقیق هم قد استارتر هستم و همین بارونی ای میخواستم بخرم میشه بگی چی بخرم پس؟با چه شلواری و چجوری استایل کنم؟

خیلی کوتاه نمیتونم بپوشم

خدایی قشنگ گفتن و اصولی نظر دادن نن ۱۸ ساله پسندیدم مثلا رنگ شال و کیف اسی اصلا مناسب این استایل نبو ...

استایلش خوب بود در مورد رنگنبندی هم 

کیف و شالشم بهم میومد ،همیشه که استایل نباید هارمونی داشته باشه ،گاهی تضادش هم بکار برده میشه