2777
2789
من میتونم بگم؟ اولا پالتو و بارانی بلند طبیعتا به قد بلندا میاد دوما این سبک اصلا در شان بارانی نیس ...

البته عزیزم خب من مهم قد اسی ام دقیق

میخواستم بارونی یا پالتوی فوتر بلند بگیرم،پس چی بگیرم؟و با چه شلواری؟خیلی کوتاه نمیتونم بپوشم بلند هم ک نمیاد چیکار کنم پسس

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر استایلت عالیه اونایی هم که گیر به جلوباز بودن لباست دادن همونا هستند که میگن گونی بپوشید شوه ...

ببخشید ریپ میزنم عزیز دلم 

یعنی شما میگین هرچی الان بروز و مد باشه به همه میاد بدونه در نظر گرفتن بدن یا استخون بندی  و قد وزن؟

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

من میتونم بگم؟ اولا پالتو و بارانی بلند طبیعتا به قد بلندا میاد دوما این سبک اصلا در شان بارانی نیس ...

این استایل ترنده

به جز شلوارش که بگ نمیشه بهش گفت اما بدم نشده

البته عزیزم خب من مهم قد اسی ام دقیقمیخواستم بارونی یا پالتوی فوتر بلند بگیرم،پس چی بگیرم؟و با چه شل ...

کوتاه برای شما بهترین زینه بود که میگی نمیتونی بپوشی 

خب میتونی از این بارانی ها بگیری 

با شلوار اسکینی مشکی 

و بوت بلند بپوشی 

خیلی باکلاس میشه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

این استایل ترندهبه جز شلوارش که بگ نمیشه بهش گفت اما بدم نشده

ترند شاید به بعضیا بیاد به بعضیا نه 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

استارتر درحالت عادی استیل شما قشنگه

ولی الان انقدر همه خوشگل و خوش تیپ و هم تراز با اینستا شدن که ما استایل های معمولی شدیم جز تیپ های زشت و بی ریخت شهر😂🤣من که کلی دغدغه دارم چی بپوشم با چی و احرشم به خوش‌تیپی ای که مد نظرمه نمیرسم 

آخه مال من همین طوره دکمه داره و کمربند جالبه میگی اینطوریه خودش

اخه کپی بارونیم یکی بود کنارش دکمه دار و با کمر بند

فروشنده گفت اونم هس

ولی چون میخاستم کلا باز بپوشم اینو برداشتم 

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

دوستان هستید 

عکس از بوت و پالتویی که گرفتم بذارم؟

همون کاربر jnjnjnjnهستم

خیلی خوشگله میتونی با شلوار جین های سوپر بگ و شومیز مردونه ی بیسیک هم بپوشی شالتم با همونا باید ست کنی 

بارونیتم خیلی شیکه چند خریدیش من کوتاهشو پارسال ۳ گرفتم امسال رفتم بلندشو بگیرم زیر ۴۵۰۰ اصلا نبود

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

خوبه عزیزم 

لباس زیر ترنج کتت بادی بپوش که محکم وایسه 

شیک تر میشه 

شالت هم نازک نباشه و یکم پف بده به لباست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کوتاه برای شما بهترین زینه بود که میگی نمیتونی بپوشی خب میتونی از این بارانی ها بگیری با شلوار اسکین ...

مممنونم عزیزم 

به شلوار بالنی نمیاد؟

این کت بلندا الان ترنده استایلت خوبه فقط شلوارت بهش نمیخوره اونو عوض کنی خوب میشهبه جای اون شالم اگه ...

مرسی خوشگلممم

بعضی وقتا با مام جین تیره میپوشمش

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻