الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
البته عزیزم خب من مهم قد اسی ام دقیقمیخواستم بارونی یا پالتوی فوتر بلند بگیرم،پس چی بگیرم؟و با چه شل ...
کوتاه برای شما بهترین زینه بود که میگی نمیتونی بپوشی
خب میتونی از این بارانی ها بگیری
با شلوار اسکینی مشکی
و بوت بلند بپوشی
خیلی باکلاس میشه
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
این استایل ترندهبه جز شلوارش که بگ نمیشه بهش گفت اما بدم نشده
ترند شاید به بعضیا بیاد به بعضیا نه
زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر
ولی الان انقدر همه خوشگل و خوش تیپ و هم تراز با اینستا شدن که ما استایل های معمولی شدیم جز تیپ های زشت و بی ریخت شهر😂🤣من که کلی دغدغه دارم چی بپوشم با چی و احرشم به خوشتیپی ای که مد نظرمه نمیرسم
همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️
خیلی خوشگله میتونی با شلوار جین های سوپر بگ و شومیز مردونه ی بیسیک هم بپوشی شالتم با همونا باید ست کنی
بارونیتم خیلی شیکه چند خریدیش من کوتاهشو پارسال ۳ گرفتم امسال رفتم بلندشو بگیرم زیر ۴۵۰۰ اصلا نبود
فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...