2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه کپی بارونیم یکی بود کنارش دکمه دار و با کمر بندفروشنده گفت اونم هسولی چون میخاستم کلا باز بپوشم ...

درسته عزیزم خیلی هم عالی من عاشق بارونیم خودم هم استایلم مثل خودته فقط دکمه می‌بندم 

حجاب برای خودتون با اهمیت و با ارزش‌ هست برای ما اهمیتی نداره عیسی به دین خود موسی به دین خود

شریعت هر دو پیامبر یکی بوده و در واقع هر دو دین اسلام رو زمینه‌سازی کردن

پس دین پیامبران و راهشون جدا نیست یکبار برای همیشه این ضرب المثل از پایه غلطه✋🏻

شما چ پیشنهادی برای زیرش داری!؟خودم میپسندم ک برجستگیه مشخص باشه اخه پیراهن زیر بارونی اوور رو باید ...

نمی‌دونم من خودم حس می‌کنم مرتب نیست پیراهن می‌پوشم حالت مردونه قشنگ می‌شه

شریعت هر دو پیامبر یکی بوده و در واقع هر دو دین اسلام رو زمینه‌سازی کردنپس دین پیامبران و راهشون جدا ...

اوکی هر چی دین دارید ارزونی خودتون ما کافریم دلمون می‌خواد با پوشش آزاد بگردیم 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

اوکی هر چی دین دارید ارزونی خودتون ما کافریم دلمون می‌خواد با پوشش آزاد بگردیم

اولا خیابون خونه خودمون نیست هر جور دوست داریم بگردیم

دوما همون خدایی که تو رو آفریده گفته وقتی متوجه دین اسلام شدی غیر اونو ازت قبول نمی‌کنیم اون دنیا هم می‌فرستیمت آب خنک بخوری تا تو باشی دین منو مسخره نکنی ای آزاده دربند😀

اولا خیابون خونه خودمون نیست هر جور دوست داریم بگردیمدوما همون خدایی که تو رو آفریده گفته وقتی متوجه ...

اون دنیا میبینمت به سلامت

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

مررسی خوشگلم 1ونیم گرفتمش

وای مفت خریدی خیلی قشنگه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

استارتر استایلت عالیه اونایی هم که گیر به جلوباز بودن لباست دادن همونا هستند که میگن گونی بپوشید شوه ...

واااای دقیقا گونی بپوشید تا شوهرای شل مذهبشون تحریک نشن😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘