2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوت فیتت رو دوست داشتم قشنگم✨️

امسال پالتو و ترنچ کت بلند با شلوار بگ و نیم بگ ترندن که انصافا خوبم استایل میشن

چون به نظرم لگ فقط مناسب پالتو تدی و بوت آگه

البته کیفت مناسب این استایل نیست

و به جای شال ترجیحم بیگ اسکارف استخوونی یا قهوه ای روشنه

میدونی چیه هر منطقه یا شهر ی چیزو میپسنده و چون اینجا از هر شهری هست حس میکنم برا همینه سلیقه ها متف ...

و اینکه دو سه نفر که میدونم بالای چهل سالن اومدن صفحه اول کامنت گذاشتن 🤦🏼‍♀

و اینکه دو سه نفر که میدونم بالای چهل سالن اومدن صفحه اول کامنت گذاشتن 🤦🏼‍♀

من کامنتارو خوندم ی لحظه شوک شدم 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

کو؟

بگردم انقدر زخم خورده ایم باور نداریم عکس گذاشتن 

همون پست اول 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

و اینکه شلوار بگ هاااا 

و شلوار دمپاهاااا باید خیلی پایین باشن بیفتن رو کفشت 

تا خودشونو معلوم کنن و زیبا بشن 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر