2777
2789
عنوان

مادرشوهر یعنی این

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 31 پست
پسرش هم اونجا بود که مادرش داشت تعریف می‌کرد گفت لبم زخم شد وقتی مامانم زد تو دهنم

واقعا هم همینه 

پسرش دیگه تا آخر عمر یاد گرفت با مادر بچه ها درست رفتار کنه

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه اینجور مادر شوهرا خیلی کمن والا مادر شوهر من وقتی برای اولین بار منو دید رفت به پسرش گفت ای ...

بعضی ها فکر میکنن با کوچیک نشون دادن بقیه خودشون بزرگ دیده میشن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

وای چ زن‌کم عقلیه نکبت

🤣🤣🤣🤣🤣 من چی بگم باید تحمل کنم.شوهرم که هیچوقت پشتم در نمیاد میگه مادرمه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
بعضی ها فکر میکنن با کوچیک نشون دادن بقیه خودشون بزرگ دیده میشن

دقیقا اما متاسفانه از چشم من افتاده بخاطر تحقیرهایی که منو کرده

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
تو خونه مادرشوهر دعواشون میشه و ایشون هم پا درمیونی میکنه و طرف حق رو میگیره

بازم فضوله زنه خودش باید از خودش دفاع میکرد نه اون مادری که بلد نیست به بچش تربیت یاد بده

داییای منم خیلی شده تو خونه مادربزرگم بحثشون شده ومنم گفتم چرا هیچی نمیگی به پسرت مادربزرگمم میگه ولششون به کسی ربطی نداره زنه باید یاد بگیره از خودش دفاع کنه زن وشوهردعوا کنن ابلهان باور کنن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

ببخشیداااااینم پسر همون مادره

صد درصد شخصیت مادر رو فرزند اثر میزاره.

واقعا هم همینه پسرش دیگه تا آخر عمر یاد گرفت با مادر بچه ها درست رفتار کنه

دقیقا 

خیلی وضع مالی خوبی دارن همه خونه های اون ساختمون بالای سیصد متر بود به همشون خونه داده و برای همشون ماشین خریده 

میگفت تخم مرغ رو کارتنی میخرم یه شونه تخم مرغ برمیدارم بقیه رو میزارم تو راهرو بچه ها هر کدوم یه شونه تخم مرغ برمیدارن 

گوشت و مرغ رو هم میگفت برای خودمون که میگیرم برای بچه ها هم میگیرم 

میگفت آرایشگر میاد خونه موهام رو رنگ میکنه زنگ میزنم بقیه عروسا هم بیان و موهاشون رو رنگ کنن 

کلا فرشتس

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

دقیقا خیلی وضع مالی خوبی دارن همه خونه های اون ساختمون بالای سیصد متر بود به همشون خونه داده و برای ...

چقد عالی 😍 ان شاءالله همیشه شاد و سلامت باشن 

از بلا ها دور باشن

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

چقد عالی 😍 ان شاءالله همیشه شاد و سلامت باشن از بلا ها دور باشن

انشاالله

همون پسرش که عروسه با مادرشوهرش مشکل داره رو میفهمه داره خیانت میکنه میره چنان بلایی سر دختره میاره که گورش رو گم میکنه و اصلا به عروسش نمیگه 

پسره هم حالا میگه خدا یکی زن هم یکی 

بازم فضوله زنه خودش باید از خودش دفاع میکرد نه اون مادری که بلد نیست به بچش تربیت یاد بدهداییای منم ...

وا یعنی چی اگه شما ببینی یه نفر داره در حق یکی ظلم میکنه میگی به من چه بذار خودشون یاد بگیرن؟؟؟